Partner

Misura Maatwerk BV

Misura staat voor maatwerk. Maatwerk in keukens, kasten en badmeubels. Alles afgestemd op uw smaak, uw wensen en uw ruimtes. Misura ontwerpt, realiseert en installeert hoogwaardige interieurobjecten op maat en tegen een scherpe prijs. Het interieur wordt vervaardigd in eigen interieur fabriek. Ervaren vakspecialisten zorgen hier voor de perfecte afwerking en creëren, tot op de millimeter nauwkeurig, interieurstukken in de meest uiteenlopende sferen en stijlen.We nodigen u uit om onze maatwerk meubels- en interieur een keer te komen bekijken in onze toonzaal te Goirle. Onze interieurspecialisten voorzien u graag van advies en stellen u op de hoogte van alle ins- & outs op interieur gebied. Volg ons op facebook!

MEER TONEN
Bedrijfsoverzicht hollandeur.nl

Schuifdeurkast budget

Een schuifwand zonder „toeters en bellen“. Het HDS1 systeem vertegenwoordig de basis van onderlopende schuifwand systemen.

Als budget een doorslaggevende factor is, dan is het HDS1 systeem een juiste keuze. Bij het ontwikkelen van dit type hebben wij „grote broer“ HDS2 als uitgangspunt genomen. Vervolgens is deze gestript van luxe zonder te beknibbelen op de kwaliteit van het beslag. Om dit te realiseren hebben wij een greeplijst ontwikkeld dat geschikt is voor het bestaande beslag maar ontdaan is van opties. Het is bijvoorbeeld niet mogelijk de greep met borstelprofiel uit te voeren. Ook is er geen softclosing mogelijk bij dit systeem. Wat over is gebleven is een zeer strak vormgegeven deur met een perfecte prijs- kwaliteit verhouding.

Onze website is uitgebreid met een handige configurator. Zo kunt u heel eenvoudig uw eigen maatwerk kast samenstellen.

Naast de HDS1 schuifdeurkast fabriceert HollanDeur tevens:
- HDD2 draaideurkasten
- HDS2 schuifdeurkasten
- HDS6 schuifdeurkasten
- HDS6K schuifdeurkasten
- HDZ7 ensuite-deuren
- HDZ8 zweefdeurkasten 
- Inloopkasten

Voor een dealer bij u in de buurt en de complete HollanDeur collectie bezoekt u onze website www.hollandeur.nl
Volg ons op facebook!

Meer lezen over
'Schuifdeurkast budget'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.