15 verschillende briljante manieren om je beha's op te bergen in je woning

Je bh's opbergen is niet zo eenvoudig als ze in je la gooien. Door ze in het midden te vouwen, kan de bedrading en hun algehele bh-vorm in de war raken.

27 Juni 2021

Daarom hebben we eenvoudige trucs en hacks voor het opbergen van beha's samengesteld voor eenvoudige opbergideeën!

1. Organiseer je bh’s in een ondergoed lade

Zorg ervoor dat de cups in elkaar leunen. Als je meerdere bh's hebt, plaats of stapel ze dan samen in één kast. Deze lades zijn echter niet zo goed als hangende lades waarmee je je bh's en ondergoed goed kunt scheiden en netjes kunt ordenen.

2. Koop aanpasbare ladeverdelers

Met deze ruimtebesparende ladeverdelers voor ondergoed kun je je beha's zoals de sport bh zonder beugel en ander ondergoed rechthoekig in je lade opbergen en heb je nog meer ruimte om andere lingerie stukken te ordenen en op te bergen.

3. Gebruik een schoenendoos als lade organizer

Je kunt ook een kleine schoenendoos in de lades plaatsen als je niet genoeg lades hebt om je panache sport bh te ordenen en op te bergen. Net als bij hangende opbergers, kunnen schoenendozen compartimenten creëren om je bh's en ondergoed te scheiden en te ordenen.

4. Hang je beha’s op aan rekken

Als je je beha's perfect wilt ordenen en opbergen, bevestig dan rekken aan de achterkant van je slaapkamer of kastdeur. Schuif een cup door het midden en laat het midden van de beha aan de onderkant hangen.

5. Installeer staven in je kledingkast

Bevestig er een aan je slaapkamer- of kastdeur en organiseer je favoriete beugel bh's. Hang ze op vanuit het midden van de beha en lijn ze dan uit.

6. Maak een BH-hanger-display

Gebruik houten rekken met haken en hang de hangers vervolgens verticaal op. Organiseer je Anita Maternity bh's en ondergoed met beugel op de juiste manier om een ??mooie DIY-bh-display te creëren.

7. Gebruik een kleerhanger

Doe je gewatteerde bh-bandjes aan een kapstokhaak en maak de gespen vast om te voorkomen dat je bandjes langs de zijkanten vallen.

8. Hang op aan das- en riem organizers

Deze organizers zijn lange, parallelle haken waarmee je je beha's aan hun bandjes of aan het midden van de band kunt hangen wanneer deze vastgeklemd is.

9. Organiseer in zakken met schoenen organizers

Schoenenopbergers zijn gemaakt van zachte stof en kunnen aan je kastdeur worden gehangen. Lijn je ondergoed zijwaarts uit om de organizer maximaal te benutten.

10. Maak een kledingrek voor beha's

Een andere geweldige organisatie-hack is om hangers te zoeken en vervolgens een heel rek voor je beha's te creëren. Als je vaak reist, kun je een beha-lingerie setje gebruiken om je ondergoed tijdens het reizen beter georganiseerd te houden.

11. Bevestig planken aan je deur

Je kunt ook opbergplanken aan de achterkant van je slaapkamer of douchedeur bevestigen om je beha's te ordenen en op te bergen. Deze optie bespaart ruimte bij het organiseren van ondergoed.

12. Koop een beha-lingerie-etui

Elke vrouw heeft beha-hoesjes nodig omdat ze de beha's niet verkeerd vormen. Deze organizer heeft ook een draagbeugel zodat je deze mee kunt nemen op reis.

13. Gebruik een opbergdoos

In tegenstelling tot een stropdas en riem organizer waarmee u je beha aan de riem kunt hangen, kun je je beha in een kleine opbergdoos stoppen en in je kast of in de hoek van je slaapkamer bewaren.

14. Gebruik wasknijpers

Deze kleine tassen zijn ideaal als je weinig ruimte in je slaapkamer hebt om je bh's, ondergoed en sokken op te bergen. Scheid de tassen op kledingtype om ze gemakkelijk te organiseren.

15. Plaats binnen PVC-buizen

PVC-buizen kunnen doe-het-zelvers helpen om een ??georganiseerde beha-kast of ondergoed lade te hebben. Knip een paar pijpen in dezelfde maat en gebruik ze om je onderkleding in op te bergen.

Reacties