Profielfoto van Van der Drift Meubelen
Van der Drift Meubelen
Industriepark 2, 5374CM Schaijk
maandag
Op afspraak -
dinsdag
Op afspraak -
woensdag
Op afspraak -
donderdag
Op afspraak -
vrijdag
Op afspraak -
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

Een stoere, chique meubelcollectie: de Alexander collectie

Jouw woonkamer heeft recht op echte eyecatchers. Kies voor de Alexander collectie van Van der Drift Meubelen. Smaakvolle meubels met oog voor detail, op ambachtelijke wijze met de hand geproduceerd.

Alexander collectie
De Alexander collectie is een stoere, chique meubelcollectie met smalle én brede vitrinekasten voorzien van (glazen) deuren met een zwartmetalen kader. Bij deze collectie vind je ook bijpassende (tv-) dressoirs. De deuren en laden zijn voorzien van een softclose sluiting. De Alexander kasten zijn met vele extra opties beschikbaar als het gaat om indelingen en kleuren. De Alexandercollectie is goed te combineren met de andere meubelcollecties, vanzelfsprekend zoals je gewend bent van Van der Drift Meubelen.

Ambachtelijk vakwerk
Bij Van der Drift is het maken van meubelen nog ambachtelijk vakwerk. De tafelcollecties en wandmeubels vervaardigen we uit duurzaam hout. Dat betekent dat maatwerk bijna altijd mogelijk is. Elk meubel is uniek en wordt met oog voor natuurlijke details tot stand gebracht. Elke meubel kent zijn eigen verhaal. Tijdens het vervaardigen van de meubels staan originaliteit, authenticiteit en kwaliteit centraal. Daardoor kunnen de meubelen in elke gewenste afmeting, dikte en kleur worden geleverd en kennen ze uitstekende garantievoorwaarden.

Van der Drift Meubelen
Als meubelmaker uit Schaijk creëren we al meer dan 85 jaar gewilde wooncollecties van met name eikenhout. Deze zijn te vinden bij een groot aantal gerenommeerde woonspecialisten. Bij Van der Drift Meubelen werken ruim 30 ervaren houtbewerkers en ontwerpers samen om met Europees eiken de mooiste meubelen te ontwikkelen. Dankzij hoogwaardig handwerk en een modern machinepark produceren we bij Van der Drift kwaliteitsmeubelen met zeer korte levertijden.

Wil je meer inspiratie? Kijk op onze website of bezoek een showroom van onze dealers.