Profielfoto van Hästens Flagship Store Leiderdorp
Hästens Flagship Store Leiderdorp
Elisabethhof 2, 2353 EZ Leiderdorp
maandag
13:00 - 17:30
dinsdag
09:30 - 17:30
woensdag
09:30 - 17:30
donderdag
09:30 - 17:30
vrijdag
09:30 - 17:30
zaterdag
09:30 - 17:00
zondag
12:00 - 17:00

De Hästens Vividus

Verkrijgbaar in de Hästens showroom in Leiderdorp

De Hästens Vividus
Twee jaar lang hebben de beddenmakers en productontwikkelaars diverse combinaties van alle natuurlijke materialen uitgeprobeerd en getest om tot een perfecte balans te komen.

Het Hästens bed Vividus is het resultaat van een bed dat uw lichaam draagt en steun geeft op elke plek van uw lichaam.

Geen compromissen
De Hästens Vividus wordt geheel met de hand gemaakt volgens de jarenlang geteste methoden. Alleen de beste natuurlijke materialen worden gebruikt en er worden geen compromissen gesloten.

Hästens is trots op haar bedden en heeft hier 160 jaar lang voor gewerkt. De beste beddenmakers hebben telkens hun kennis van generatie op generatie doorgegeven. Dankzij de jarenlange ervaring zijn zij uitermate goed op de hoogte van de eigenschappen en condities van deze materialen. In de Hästens Vividus komt al deze kennis naar voren waardoor er een bed ontstaat waarvan we eerder slechts van konden dromen.

De oude handwerkmethoden
Bij de vervaardiging van de Hästens Vividus maken de meest ervaren en kundige beddenmakers van Hästens gebruik van handwerktechnieken die vanaf 1852 in de Zweedse meubelproductie zijn toegepast.

Veel van de technieken zijn in de vergetelheid geraakt nadat machines het na de industrialisatie hebben overgenomen. Alleen de meest ervaren en kundige beddenmakers kunnen de Hästens Vividus maken. Handwerktechnieken die vanaf 1852 steeds verbeterd zijn waardoor de techniek geoptimaliseerd is. De techniek wordt soms over het hoofd gezien door de industrialisatie maar bij Hästens gebeurt nog alles met de hand.

160 uur voor de fabricage
De beroemde en aloude handwerkmethoden van Hästens staan garant voor hoge kwaliteit. Bij de Hästens Vividus staat kwaliteit centraal en daarom zijn wij ontzettend zorgvuldig met de vervaardiging hiervan.

Om er zeker van te zijn dat de Hästens Vividus kwalitatief aan alle eisen voldoet, zijn de beddenmakers er tussen de 140 en 160 uur mee bezig. Elk bed wordt speciaal gemaakt volgens de wensen van de klanten. De Hästens Vividus is niet zomaar een investering, het is een investering in een betere levenskwaliteit.

Alleen te bezichtigen in de Hästens Flagshipstore in Leiderdorp. 

Adres
Hästens Leiderdorp
Elisabethhof 2
2353 EZ Leiderdorp
T: 071 589 4344
E: leiderdorp@hastensstores.com
I: www.hastens.com