Profielfoto van Hästens Flagship Store Leiderdorp
Hästens Flagship Store Leiderdorp
Elisabethhof 2, 2353 EZ Leiderdorp
maandag
13:00 - 17:30
dinsdag
09:30 - 17:30
woensdag
09:30 - 17:30
donderdag
09:30 - 17:30
vrijdag
09:30 - 17:30
zaterdag
09:30 - 17:00
zondag
12:00 - 17:00

Hästens gebruikte materialen

Hästens gebruikt alleen de beste duurzame materialen

Hästens gebruikt alleen de beste natuurlijke materialen. Duurzaam geproduceerd en ethisch ingekocht – zodat de materialen op een dag een nieuw leven kunnen krijgen. Een product dat afkomstig is uit de natuur wil terugkeren naar de natuur en dat is hoe het zou moeten zijn.

Paardenhaar
De basis voor Hästens-bedden, het paardenhaar, is ons meest geliefde materiaal. Het heeft enkele van de meest wonderlijke eigenschappen.

Katoen
Katoen laat het hele lichaam makkelijk ademen en is de perfecte aanvulling op paardenhaar. terug Zacht, sterk en sympathiek.

Wol
Wol is warm wanneer je het koud hebt en koel wanneer je het te warm hebt. Wol is een hoogwaardig terug natuurlijk materiaal en het is ook ongelooflijk vlambestendig!

Vlas
'Ingetogen prestatie', zo kun je vlas omschrijven. Een zeer bescheiden materiaal met tal van gezondheidsvoordelen om je te helpen rustig te slapen.

Grenen
Onze houvast... Het traag groeiende Zweedse grenenhout in een Hästens is, in één woord, solide. Dit zorgt voor de kracht en stabiliteit van Hästens, een drager van kwaliteit en geruststelling.

Veren
Drukverlichting en ondersteuning. Maar je zou het nooit weten want je voelt of hoort Hästens-veren nooit terwijl ze werken om je lichaam in zijn beste vorm te houden.

Meer informatie
Bezoek onze website voor uitgebreide infgormatie over de gebruikte materialen.