Profielfoto van Hästens Flagship Store Leiderdorp

Hästens Flagship Store Leiderdorp

Elisabethhof 2, 2353 EZ Leiderdorp
maandag
13:00 - 17:30
dinsdag
09:30 - 17:30
woensdag
09:30 - 17:30
donderdag
09:30 - 17:30
vrijdag
09:30 - 17:30
zaterdag
09:30 - 17:00
zondag
12:00 - 17:00

Over ons

De grootste en nieuwste Hästens store in de Benelux uniek gelegen aan de A4.

Voorzien van alle Hästens modellen voor een optimale ervaring in de keuze naar het juiste Hästens bed voor u als toekomstig Hästens ambassadeur. Voorzien van de laatste nieuwe collectie linnen, dons en accessoires. Uitstekend bereikbaar langs de A4, afslag Leiderdorp, gratis eigen parkeergelegenheid en 7 dagen per week geopend.

U wordt ontvangen door een professioneel team bestaande Jeffrey Vissers en Richard Bekkens met samen meer dan 18 jaar ervaring op het gebied van begeleiding tijdens uw bezoek, getraind op kwaliteit slaap, productkennis en service namens Hästens Zweden. Zij kunnen u hiermee de optimale ervaring van Hästens laten beleven.

De beste natuurlijke materialen
Hästens gebruikt alleen de beste natuurlijke materialen. Deze materialen zijn duurzaam geproduceerd en ethisch ingekocht. We willen dat u omringt wordt door duurzame, pure materialen die niet zomaar gekozen zijn. Gezonde schone materialen die u niet blootstellen aan giftige stoffen. Materialen die speciaal zijn ingekocht en samengesteld volgens ons eigen recept, waardoor de karakteristieke eigenschappen van elk unieke Hästens-bed tot stand komen.

Paardenhaar
Het meest geliefde materiaal voor de matrassen van Hästens is het paardenhaar, mede om zijn wonderlijke eigenschap, namelijk dat elke gekrulde streng van paardenhaar werkt als een kleine veer en dit verbetert het werk van de interne verensystemen en biedt ondersteuning en flexibiliteit.

Katoen, Wol, Vlas en Grenen
Het zachte katoen van Hästens geeft veel comfort en ademend vermogen en laat lucht circuleren rond je lichaam, waardoor je droog en comfortabel blijft in een gezonde slaapomgeving.

Wol is warm wanneer je het koud hebt en koel wanneer je het te warm hebt. Wol is een hoogwaardig en natuurlijk materiaal en het is ook ongelooflijk vlambestendig! Vlas is duurzaam en flexibel maar wendt ook statische elektriciteit af. Het Zweedse grenenhout in een Hästens zorgt voor de kracht en stabiliteit van Hästens, en maakt het bed helemaal af naast het verbluffende verensysteem.

Verbluffend verensysteem
Wat het Hästens-verenysteem geweldig maakt, is niet het aantal veren, maar de verschillende types, hoe ze worden geplaatst en de manier waarop ze gecombineerd worden met de lagen van natuurlijke materialen. Een combinatie van veerdimensie, hoogte en aantal spiralen bepaalt de kwaliteit en eigenschappen van het verensysteem. Deze technologie is precies en best verbluffend!

Al onze verensystemen zijn zorgvuldig berekend om de gewenste drukverlichting en ondersteuning te bieden die nodig is om een ??betere nachtrust te garanderen.

Je hebt verschillende veersystemen, zodat u een perfecte nachtrust tegemoet kunt gaan: Pocketverensysteem en Bonnell-Spiraalsysteem.

Dons
De kussens en dekbedden van Hästens zijn van de allerbeste kwaliteit ganzendons en ganzenveren en zijn in Europa gemaakt en hypoallergeen. Een goed ventilerend Hästens bed verdiend goede ventilerende kussens en dekbed zodat de optimale nachtrust wordt bereikt.

Kussens
Onze kussens zijn ontworpen om u de perfecte lighouding in uw Hästens bed te garanderen. Samen met het ganzendons- en veren zorgt het ervoor dat u ’s nachts niet alleen een goede ondersteuning heeft, maar door de natuurlijke ventilatie wordt uw hoofd en nek niet klam waardoor u rustiger slaapt.

Dekbedden
Ook voor onze dekbedden worden alleen de beste kwaliteit ganzendons en ganzenveren gebruikt. Daardoor zijn onze dekbedden licht en zijn in de zomer koel en in de winter warm. Door de dichtgeweven tijk van de dekbedden zullen (bijna) nooit veertjes ontsnappen. Onze dekbedden zijn in drie verschillende gewichten te verkrijgen voor alle seizoenen.

Afspraak showroom
Hästens is gelegen aan de rand van de A4 in Leiderdorp. Ons team van slaapexperts staat klaar om u kennis te laten maken met echte slaap. Kom proefliggen en ontdek de voordelen van slapen in een Hästens-bed. U bent uiteraard welkom om langs te komen of maak een afspraak.

Onze winkel is open op afspraak. Neem telefonisch en/of per e-mail contact met ons op voor een afspraak.

Merken

Verkoopt de volgende merken
Hästens - 
Bekijk de artikelen van deze 1 merken