Foto: hastens-leiderdorp-flagship-store-1

Hästens Flagship Store Leiderdorp

Kom en ontdek de waarde van slaap in Hästens onlangs volledig gerenoveerde winkel in Leiderdorp.

Maak kennis met de volledige collectie beddengoed, de nieuwste design samenwerkingen en het eerste uitstapje in slaapkamermeubilair met het gerenommeerde Zweedse design duo, Bernadotte & Kylberg.

Hästens produceert sinds 1852 handgemaakte bedden van wereldklasse, en voorziet de wereld van echte kwaliteitsslaap. Wakker worden in een Hästens bed laat je beseffen hoe belangrijk perfecte slaap is. Slapen is een van de belangrijkste dingen die je doet. Om te overleven kun je op van alles slapen, bijvoorbeeld op de blote grond, op een schuimmatras of in je bed. Waar je ook op slaapt, je kunt er waarschijnlijk van elf uur 's avonds tot zeven uur 's ochtends op slapen. Maar wat is het nut van alleen overleven? Het leven moet ook over kwaliteit gaan. Een Hästens bed geeft je de juiste omstandigheden om elke dag te leven als de meest wakkere versie van jezelf, met maximale energie, focus en vreugde.

Hästens bedden worden gemaakt met het fijnste vakmanschap, door alleen de beste natuurlijke materialen te gebruiken. Elk materiaal is geselecteerd met een doel, allemaal om je te helpen een hoogwaardige slaap te krijgen en de beste versie van jezelf te zijn, elke dag. Alle bedden zijn gemaakt van paardenstaarthaar, dat vocht transporteert zodat jelichaam de temperatuur eromheen kan reguleren. Katoen en wol, die bijdragen aan een optimaal slaapklimaat, zodat je sneller in slaap valt. Vlas, dat statische elektriciteit afleidt en voorkomt, en tevens zorgt voor een rustig slaapklimaat. Tot slot, langzaam groeiend naaldhout, dat zorgt voor stabiliteit die generaties lang meegaat.

Hästens is gevestigd aan de Elisabethhof 2 te Leiderdorp. Het team van slaapexperts staat klaar om je kennis te laten maken met het echte slapen dus kom lekker liggen en ontdek de voordelen van slapen in een Hästens bed.

Welkom bij een wakkerder leven in Leiderdorp.

Meer van Hästens Flagship Store Leiderdorp
Reacties