Foto: 2017/boxspring.jpg

Voordelen van de boxspring

Wanneer je een bed gaat kopen zijn er veel keuzes. Een boxspring is daarbij een optie. Hieraan zitten veel voordelen.

Zo kun je kwaliteit verwachten en het bed aanpassen aan al jouw wensen. Ook is het een hoog bed, waardoor je gemakkelijk uit bed kunt gaan. Daarnaast zorgt een goede ventilatie voor een fris bed. Het is een investering, maar je krijgt er wel degelijk iets goeds voor terug. Een boxspring gaat vele malen langer mee dan een bed.

Kwaliteit

Een boxspring staat voor kwaliteit. Deze gaan namelijk langer mee dan gewone bedden. Het matras krijgt minder tegendruk van de bodem dan het geval is bij een gewoon matras. Hierdoor heeft deze een langere levensduur. Zo kun jij dus langer van jouw bed genieten! Dit in combinatie met de uitstekende materialen, maakt jouw nachtrust perfect.

Aangepast aan jouw wensen

Boxsprings kunnen helemaal aangepast worden aan wat bij jou past. Je kunt voor verschillende stoffen en kleurtjes kiezen. Ook kun je de boxspring upgraden met extra's zoals pootjes en de 'love bridge'. Dit is een strook van schuimrubber dat gestoffeerd is en deze past tussen de matrassen. De 'love bridge' zorgt ervoor dat je de naad tussen de matrassen niet meer voelt. Door al deze keuzes, krijg je een fijn gepersonaliseerd bed.

Makkelijk in en uit bed stappen

Een boxspring is vaak hoger dan een normaal bed. Dit betekent dat je makkelijker in en uit je bed kunt komen. Wanneer je minder mobiel bent of zwanger bent, is dat erg fijn. Daarnaast is het voor iedereen aan te raden. Het is immers fijn om snel uit bed te kunnen. Ook is het makkelijk om het bed op te maken, doordat je minder hoeft te bukken. Zo gaat dit dus ook een stuk sneller.

Perfecte ventilatie

De boxsprings van Boxsprings.nl zijn goed geventileerd. Hierdoor blijft het matras dus lekker schoon en fris. Zweet heeft op deze manier geen kans. Dit komt door open ruimtes in het matras. Hiervoor zit een speciale verenstructuur, die zorgt voor een optimale ventilatie. Zo kun je dus met een gerust hart slapen in een hygiënisch bed

Reacties