Foto: 2016/boxspring.jpg

Lekker slapen in je nieuwe boxspring bed

De boxspring is enorm populair. Dit verend matras met onderstel zien we veel terug in luxe hotels. Steeds meer mensen kiezen voor dit bed.

Niet alleen vanwege de comfort en de duurzaamheid maar ook vanwege de luxe uitstraling. Bovendien slaap je heerlijk zacht in dit bed. Ideaal voor zowel rug- als buikslapers. De boxspring bestaat uit een matras met metalen springveren. Hierdoor is er veel loze ruimte in het matras. Voordeel hiervan is dat er voldoende ruimte is voor ventilatie, iets dat bij veel andere matrassen te wensen overlaat. Mensen die veel zweten of allergisch zijn ondervinden bij dit matras nagenoeg geen nadelen.

De voordelen van dit complete bed

Het matras ligt op een onderstel. Het onderstel vergroot de positieve eigenschappen van het matras. Hierdoor ontstaat er de perfecte ondersteuning voor het lichaam. De binnenkant van het matras is voorzien van een schuimlaag waardoor de binnenvering niet voelbaar is. Voor extra comfort wordt er vaak gebruik gemaakt van een extra topdekmatras. Dit vormt de ideale combinatie voor mensen met rugklachten of slechte slapers. Het lichaamsgewicht wordt gelijkmatig verdeeld waardoor er geen doorzakken van het lichaam ontstaat. Het matras heeft een langere levensduur dan andere matrassoorten. Het gaat veel langer mee dankzij de verminderde druk die het onderstel op het matras legt. Hierdoor is dit bed een goede investering voor de toekomst.

Ervaar de luxe van een boxspring

De hoge instap wordt door iedereen als prettig ervaren. Het bed heeft geen randen waaraan men zich kan stoten. Wel kan er optioneel voor een hoofdbord gekozen worden. Deze is net als het onderstel omgeven door zacht materiaal. Alles vormt een prachtig geheel dat een luxe uitstraling heeft. Er is een ruime keus uit verschillende stoffen en kleuren. Hierdoor is dit luxe bed goed aan te passen aan het huidige interieur. Er zijn veel verschillende matrassoorten die allemaal op het onderstel passen. Deze kunnen dus onafhankelijk van elkaar gekozen worden. Daarnaast is het ook mogelijk om een vooraf geselecteerd compleet bed aan te schaffen.

Reacties