Foto: huelsta-mySUITE-boxspring

hülsta mySuite home boxspring

Optimaal slaapcomfort met hulsta mySuite home boxspring

Slapen als in een vijfsterrenhotel - dat kan met de boxspringbedden uit het mySUITE home programma van hülsta. De bedden combineren hoge kwaliteit met een esthetische vormgeving en worden geleverd in drie systeemvarianten: mySUITE design, mySUITE team en mySUITE inside. Daarmee is er voor elk type slaapkamer wel een passend model. Voor een optimale ondersteuning van de wervelkolom zijn alle bedden voorzien van een kern van veren. Voor de afwerking staan verschillende hoogwaardige matrassen ter beschikking die de beste garantie vormen voor ontspanning en ervoor zorgen dat je heerlijk weg kunt dromen.

mySUITE inside is de oplossing voor iedereen die geen afscheid kan nemen van zijn huidige bed maar toch wil profiteren van het aangename karakter van een boxspringbed. Een inlegbox biedt hiervoor uitkomst: deze wordt in het bestaande bedraam geplaatst en geeft zo ieder bed het comfort voor een verkwikkende nachtrust. Opvallende accenten
Met mySUITE design wordt het bed een echte blikvanger in een kamer. Het hoofdbord kan naar keuze klassiek met gladde stof of handmatig in ruitvorm gecapitonneerd worden geleverd. De borden zijn er in twee verschillende hoogten, wat het bijzondere karakter van het bed nog eens onderstreept. Een bij het bed passende hocker maakt de rustgevende slaapoase af; met een glasplaat aan de bovenzijde, kan de hocker als opvallend en bijpassend nachtkastje worden gebruikt.

Vloeiende overgangen
Voor wie al een hülsta slaapkamerprogramma heeft en zijn bed daarop wil afstemmen, is de mySUITE team de juiste keuze. Voor de populaire slaapkamerprogramma’s METIS plus, CUTARO, LA VELA II, ELUMO II en VENERO II biedt hülsta exclusief passende hoofdborden. Dankzij verschillende cilindervormige poten, kan het bed nog beter op de inrichting worden afgestemd en vormt het geheel een harmonische slaapkamer.

Nieuwe behaaglijkheid voor bestaand bed
mySUITE inside is de oplossing voor iedereen die geen afscheid kan nemen van zijn huidige bed maar toch wil profiteren van het aangename karakter van een boxspringbed. Een inlegbox biedt hiervoor uitkomst: deze wordt in het bestaande bedraam geplaatst en geeft zo ieder bed het comfort voor een verkwikkende nachtrust.

Tot in de kleinste details perfect
De bedden kunnen naar wens met een klassieke starre variant of een 2-motorige boxspring worden geleverd. Bij de elektrische uitvoering zijn de hoofd- en rugdelen middels kabel- of afstandsbediening afzonderlijke verstelbaar voor een ideale lighouding. Een beveiliging garandeert dat er uitsluitend stroom wordt gebruikt tijdens het verstellen.
Nog behaaglijker is de combinatie met de optionele dekmatras met een dikte van 6 - 8 cm. De dekmatras zorgt voor een aangename drukontlasting, waardoor de dagelijkse stress en spanningen eenvoudig kunnen worden losgelaten. Maar liefst 49 verschillende stofkwaliteiten en -kleuren voor bekleding van de box, de zijdelen van het matras en het hoofdbord completeren het totaalaanbod voor een luxueuze en ontspannen nachtrust.

Meer informatie: www.huelsta.nl

Publicatiedatum: 29 december 2012

 

Reacties