AVEK Simmer boxsprings: fris en fit ontwaken

28 April 2013

Geniet van weldadig slaapcomfort en een optimaal bedklimaat met de unieke Simmer boxsprings van AVEK.


Simmer boxsprings zijn voorzien van waarschijnlijk het best ventilerende bedbodemsysteem ter wereld: de spiraalbodem. Het dwarsgespannen spiraalnet is veerkrachtig en heeft een zeer open structuur, waardoor de box goed kan ademen en de vochtregulatie optimaal is. Het belang van een goede ventilatie is evident: een mens verliest gemiddeld een kwart tot een halve liter vocht per nacht. Een goed ventilerend bed voelt prettiger aan, is hygiënischer en geeft minder aanleiding tot allergische reacties.

Een Simmer bedcombinatie kenmerkt zich bovendien door een 4-voudig aanpassingsvermogen. Vier comfortabel verende en ondersteunende lagen vormen het bijzondere Simmer comfort: de dwarsgespannen spiraalbodem als basis (1), de pocketvering in de boxspring (2), de pocketvering met afdeklagen in de matras (3), en de comfortabele topmatras (4). De unieke combinatie van ventilatie en ondersteuning zorgen voor een weldadige slaapbeleving. U ontwaakt met een heerlijk fris en uitgerust gevoel.

Voor het uiterlijk van Simmer is intensief samengewerkt met designer Hans Daalder. De ventilatiebox is voorzien van een fraaie plint, waardoor een luxe en zeer royale uitstraling ontstaat. Een bijzondere collectie stoffen, waaronder stoffen van De Ploeg, zorgt ervoor dat plint, box en bijbehorende matrassen in de gewenste kleur en sfeer kunnen worden uitgevoerd. Er is keuze uit drie bijpassende achterwanden, die het bed een extra dimensie geven. De Simmer box van AVEK is een 100% Nederlands kwaliteitsproduct. Test 'm nu in de winkel.

Meer informatie: www.avek.nl

Publicatiedatum: 28 april 2013.

AANBEVOLEN

Heerlijk wakker worden op de boxspring

De boxspring bestaat uit drie matrassen. Ze zijn a...

De top 3 woontrends van 2016

Slapen in de jungle of toch liever in een Japanse ...

Eastborn box Energy

Eastborn boxspring Energy. Nederlands fabrikaat me...

Boxspring met tv-meubel

TV meubel, te plaatsen achter ieder bed..............

Limited Editions Viking Beds

Viking: drie jaar op rij het beste beddenmerk uit ...
Advertentie