Foto: Najaarscollectie-auping-bedtextiel.jpg

Auping Lucce: Nederlands ontwerp met internationale allure

Auping introduceertde Auping Lucce. De boxspring van de Nederlandse beddenfabrikant heeft een weldadige, comfortabele uitstraling en is gecreëerd door de Nederlandse interieurontwerper Jan des Bouvrie.

Auping introduceertde Auping Lucce. De boxspring van de Nederlandse beddenfabrikant heeft een weldadige, comfortabele uitstraling en is gecreëerd door de Nederlandse interieurontwerper Jan des Bouvrie.

Het fabricaat wordt eind september op de Woonbeurs in Amsterdam geïntroduceerd.

 

Met de Auping Lucce zet Jan des Bouvrie een ontwerp neer dat de juiste tijdgeest raakt. Het nieuwe bedmodel is een weldadig comfortabele boxspring met aandacht voor detail en past qua stijl in de hedendaagse sfeervolle trend.

“Bij een bedontwerp moet je je niet alleen focussen op de buitenkant, maar ook op de binnenkant,” aldus Jan des Bouvrie. “Zo is het belangrijk dat een bed niet alleen mooi, maar ook comfortabel is. Je moet je er lekker in voelen. De samenwerking met Auping was dan ook evident aangezien dit Nederlandse bedrijf garant staat voor meer dan 120 jaar kennis op slaapgebied.”

De Auping Lucce is een opvallend bedmodel van hoogwaardige kwaliteit en comfort. De nieuwe nachtrustcreatie biedt goede ventilatie, ondersteuning en drukverlaging. Mede dankzij de open structuur van de spiraalbodem die in de boxspring is verwerkt, heeft de Lucce goede ventilerende eigenschappen. Daarbij maakt de boxspringset Lucce Grande, met een hoofdbord van maar liefst 280 cm breed en 140 cm hoog, een echt statement in de slaapkamer. Naast de imposante verschijning is er ook keuze uit de boxspringset Lucce Alto. Dit bedmodel heeft dankzij de horizontale stikpatronen een wat speelser karakter. Om de slaapkamer compleet te maken biedt Auping een bijpassende hocker, die in dezelfde stof wordt uitgevoerd.

Loungen in stijl

Fluffy, volumineus en heerlijk zacht zijn kenmerken van het nieuwe bedmodel. De Auping Lucce staat niet alleen garant voor fris en comfortabel slapen, maar leent zich ook om lekker te loungen. Zo zal een ‘power nap’ op deze creatie zeker zijn vruchten afwerpen vanwege de matras en het ruime oppervlak (160/180x200/210/220 cm).

Naast deze praktische elementen zorgen het hoofdbord, de gestoffeerde matras en de boxspring voor een nonchalante en stijlvolle uitstraling. De items zijn losjes gestoffeerd en presenteren daarmee een optimaal loungegevoel. Dit wordt nog eens onderstreept door de robuuste, maar vooral frisse linnenstof River. De Auping Lucce is exclusief verkrijgbaar in deze stof, die beschikbaar is in diverse kleuren.

Oog voor detail

Het oog wil ook wat. Daarom is de Auping Lucce onder andere met veel aandacht en detail voorzien van stiknaden, wat zorgt voor een bijzonder elegant effect. Bovendien biedt het Auping Lucce assortiment keuze uit diverse verstelmogelijkheden, matrastypen en hoofdborden. Er kan worden gekozen uit zowel gestoffeerde als niet-gestoffeerde matrassen. De matrassen zijn daarbij beschikbaar in de verschillende comfort-typen Inizio, Cresto en Vivo. Dat de Auping Lucce ook praktisch en hygiënisch in gebruik is, is onder andere af te leiden aan de hoezen van het hoofdbord. Deze zijn afneembaar en chemisch te reinigen.

Prijzen en beschikbaarheid

Het Lucce assortiment is exclusief verkrijgbaar bij Auping Plaza en Auping Vision dealers.

De boxspringset Lucce is altijd een 2-persoonsuitvoering, bestaande uit:
- AVS Lucce boxsprings
- AVS matrassen of gestoffeerde AVS Lucce matrassen met toppers
- Lucce Alto hoofdbord of Lucce Grande hoofdbord

Setprijs Lucce Alto: vanaf € 3.895,-
Setprijs Lucce Grande: vanaf € 4.205,-

Reacties