Foto: 258262

Auping introduceert boxspring Tozza

Auping introduceert de boxspringset Tozza. De Tozza heeft een volle en rijke uitstraling en een kenmerkend stikpatroon.

Auping introduceert de boxspringset Tozza. De Tozza heeft een volle en rijke uitstraling en een kenmerkend stikpatroon.

De Tozza-serie is gemakkelijk te combineren met het volledige assortiment AVS boxsprings en AVS boxspringmatrassen van Auping.

 

De Tozza boxspringset is zowel verkrijgbaar in een één- als tweepersoonsuitvoering. De boxspringset bestaat uit een hoofdbord, boxsprings en matrassen. Er kan worden gekozen voor ongestoffeerde matrassen of gestoffeerde matrassen met toppers. Daarbij kan de consument kiezen voor bijpassende voetborden. De hoofdborden zijn in twee hoogtes en twee breedtes verkrijgbaar. Consumenten kunnen daardoor kiezen uit een hoofdbord met dezelfde breedte als de boxspring of een hoofdbord met een oversteek aan beide zijdes.

Tozza Blocks en Tozza Curves

Auping introduceert de Tozza in verschillende uitvoeringen. De Tozza Blocks is met zijn strak gestikte lijnen een robuust vormgegeven bed. De blokken in het stikpatroon geven het bed ook nog eens een klassiek uiterlijk met een vleugje design. Voor wie de voorkeur geeft aan ronde vormen is de Tozza Curves een uitkomst. Dit bedmodel heeft een stikpatroon met natuurlijke vormen en bogen die zorgen voor een zachte en warme uitstraling. De Tozza Curves past dan ook in iedere sfeervol aangeklede slaapkamer.

Prijs en beschikbaarheid

De Tozza boxspringset is verkrijgbaar vanaf € 3.495,- (incl. hoofdbord, excl. voetbord). Een voetbord is er vanaf € 595,-. De boxspringset is vanaf medio maart 2011 beschikbaar.

Op de internationale meubelbeurs in Keulen (18 – 23 januari 2011) zijn de nieuwe Tozza boxspringsets van Auping voor het eerst te zien.

Over Auping

Koninklijke Auping bv is het grootste zelfstandige Nederlandse beddenbedrijf. Er zijn vestigingen in diverse Europese landen. Auping begon in 1888 als smederij in Deventer. Met de spiraalbodem zette Johannes Auping meer dan 120 jaar geleden een nieuwe trend. Het bedrijf specialiseerde zich daarna in spiraalbedden. Later kwamen daar matrassen en boxsprings bij. Zo ontwikkelde Auping zich tot de slaapspecialist en marktleider in Nederland. Door voortdurend te investeren in innovatie en ontwerp is Auping altijd trendsettend geweest in slaapcomfort. Daarbij ligt de focus op drie kerneigenschappen: ondersteuning, drukverlaging en ventilatie.Auping werkt samen met wetenschappers en gerenommeerde ontwerpers aan bedden met uitstekende ventilatie, ondersteuning en drukverlaging. Kennis van het slaapproces en van innovatieve materialen en technieken vormen de basis van het unieke Auping comfort. Het vakmanschap, de toewijding en ervaring van de medewerkers staan borg voor duurzame kwaliteit en een hoge servicegraad. Meer informatie staat op www.auping.nl.

Publicatiedatum: 21 december 2010

Reacties