Hml Bedding textiel

Niet alleen een goed matras bepaalt voor een groot deel de kwaliteit van uw nachtrust, ook een goed hoofdkussen draagt daar aan bij.

Kussens en moltons

Om u een optimaal slaapcomfort te bieden, hebben wij een fijne kussenlijn in ons assortiment.

Daarnaast bieden wij u Comfair 3D plateaumoltons. Deze moltons houden u in de winter lekker warm en zorgen in de zomer voor aangename koelte. Kijk voor meer informatie op http://www.comfair.nl.

Modelinformatie

Onze kussenlijn heeft een halfronde uitsparing die rekening houdt met de natuurlijke vormen van uw lichaam. U hoeft uw schouder niet meer in het kussen te drukken om een juiste ondersteuning te krijgen. Door de latex kern is het kussen vormvast waardoor het uw hoofd de hele nacht een constante ondersteuning geeft. Hierdoor hoeft u uw kussen niet meer op te schudden. De hoogte van het kussen blijft de hele nacht gelijk, waardoor u een rustigere nacht zult hebben.

De bovenzijde is gevuld met dons, wat een zachte “touch” geeft aan de bovenzijde. De zachte bovenzijde en vormvaste onderzijde zijn een geweldige combinatie die u de juiste steun kan geven.

Technische informatie

Kern: 100% latex, vormvast, Tijk: bovenzijde gevuld met 90% dons, antiallergisch, 100% katoen batist wasbaar op 40 graden.

Maatwerk

Omdat ieder mens een andere lichaamsbouw heeft zijn de beide kussens in twee hoogtes verkrijgbaar. Het type Crescendo heeft een soepelere Latex kern dan het type Diminuendo.

Bovendien bieden wij een unieke slaapzeker-garantie met de omruilmogelijkheid.

Crescendo: afmeting 40 x 60 cm en 9 cm hoog         
Crescendo: afmeting 40 x 60 cm en 11 cm hoog
Diminuendo: afmeting 40 x 60 cm en 9 cm hoog
Diminuendo: afmeting 40 x 60 cm en 11 cm hoog  

www.hmlbedding.nl