Hml Bedding moodboard landelijk en decoratief

In deze stijl combineren we een vaak neutrale basis met veel accessoires. Met de vele natuurlijke materialen is de stijl erg populair voor de slaapkamer.

Stylingtips bij de stijl landelijk en decoratief

Om deze stijl te maken kies je voor een wat gedecoreerder hoofdbord zoals de Adagio of Allegretto. Deze wordt gestoffeerd in een natuurlijke stof. Kleuren die hier goed bij passen zijn taupe- en bruintinten, naturellen en pastels. Als accent kun je in de styling wat goud of koper toevoegen.

De meubels zijn romantisch van uitstraling en vaak gedecoreerd: denk aan een buikkastje, Frans nachttafeltje of mat wit gelakte, klassieke linnenkast. Dit is echt een stijl waarin veel gebruik gemaakt wordt van patronen: bloemen, golven, krullen en ornamenten.
We zien breisels, kant, maar ook satijnachtige stoffen. Door deze stoffen en patronen te combineren creëer je een warm en verrassend geheel. In de styling kun je een oude kandelaar en de koekoeksklok van oma mixen met romantische vaasjes in verschillende maten en kleuren. Vergeet ook de planten en bloemen niet!

Afgebeeld is een boxspring met hoofdbord Adagio in de stofkleur Board 01 Naturel.

Passende verfkleuren (Histor):
applaus S 2030 - R
boulevard S 5502 - Y
schelp S 1002 - Y

www.hmlbedding.nl