Profielfoto van Hästens Flagship Store Leiderdorp
Hästens Flagship Store Leiderdorp
Elisabethhof 2, 2353 EZ Leiderdorp
maandag
13:00 - 17:30
dinsdag
09:30 - 17:30
woensdag
09:30 - 17:30
donderdag
09:30 - 17:30
vrijdag
09:30 - 17:30
zaterdag
09:30 - 17:00
zondag
12:00 - 17:00

Exclusief slaapcomfort met de Hästens Grand Vividus

Nu uniek verkrijgbaar in Leiderdorp !!

Hästens Grand Vividus

Hästens werkt samen met de wereldberoemde meesterontwerper Ferris Rafauli om een exclusieve samenwerking te lanceren – Grand Vividus, die een nieuw niveau van comfort, vakmanschap en luxe vertegenwoordigt, op basis van onze expertise die we hebben opgedaan sinds 1852. Rafauli, in de designwereld bekend om zijn innovatieve projecten en het creëren van luxe huizen voor elite-klanten over de hele wereld, liet zich inspireren door Hästens 'erfgoed en lange geschiedenis als bed- en zadelmakers om de Grand Vividus te creëren. Het resultaat is een continentaal bed dat een tijdloos en klassiek design combineert met de unieke stijl van Rafauli.

De Grand Vividus straalt luxe, kwaliteit en design uit zonder compromissen om een kunstwerk voor de slaapkamer te worden. Volledig met de hand gebouwd door de meest gewaardeerde vakmensen van Hästens, in de productiefaciliteit in Köping, Zweden.

MEESTERLIJK VAKMANSCHAP - SEGRIJNLEDER

Deze rijk gestructureerde huid staat al eeuwenlang symbool voor het toppunt van verfijning en luxe. Rafauli heeft dit exclusieve leer nieuw leven ingeblazen door het te gebruiken op de hoeken en decoratieve handvatten.

Zie video.

Meer informatie

Bezoek onze showroom in Leiderdorp voor meer informatie over de exclusieve Hästens Grand Vividus.