Boxsprings

De boxspring is het beste alternatief voor een spiraalbodem of lattenbodem, een boxspring is puur de bedbodem en staat in principe los van het matras.

De letterlijke vertaling van boxspring is een ‘bak met veren’, maar deze ‘bak met veren’ ligt wel heerlijk! Omdat een boxspring vaak hoger is dan een normaal bed maakt dit het in en uit bed stappen ook een stuk gemakkelijker.

Het gaat hier over een bodem waar staalveren op gemonteerd zijn, bonellvering of pocketvering. Deze worden afgedekt met schuim of latex waarna het geheel ingepakt wordt in een speciale stof.Het grote voordeel van een boxspring is de hogere veerweg. Deze hogere veerweg zorgt ervoor dat uw lichaam beter ondersteund wordt.

Deze ondersteunende vering biedt u niet alleen optimale ondersteuning en comfort in het midden van de boxspring maar over de volle lengte en breedte.

ONTWERP UW EIGEN BOXSPRING IN ONZE SLAAPSTUDIO IN NUENEN, TUSSEN EINDHOVEN & HELMONDAlle boxsprings kunnen in diverse uitvoeringen en stoffen geleverd worden. Zo kunt u in onze Slaapstudio in Nuenen uw boxspring geheel aanpassen zodat deze perfect past bij de rest van het intereur van uw slaapkamer. Kiest u voor meerdere kleuren, aparte stoffen of misschien wel een volledig lederen boxspring? Het aantal keuzes is overweldigend.Tevens kan een boxspring zowel vrijstaand danwel in een bed geplaatst worden. Ook elektrisch verstelbaar, in diverse standen, met massage in allerlei maten en in een keur aan stofmogelijkheden.

Wij nodigen u graag uit om de diverse boxsprings te komen testen in onze Slaapstudio in omgeving Nuenen, Helmond, Eindhoven. Wij raden u aan om in de ochtend te komen proefliggen. Hoe later op de dag hoe vermoeider uw lichaam is. Hierdoor kunt u misschien voor het verkeerde matras kiezen. Gelukkig kunt u dan altijd rekenen op onze unieke Slaapgarantie. Om er zeker van te zijn dat u direct geholpen kunt worden kunt u een afspraak maken met één van onze ervaren slaapspecialisten.Neemt u ook eens onze Boxspring aankooptips door voor extra informatie over het kopen van een boxspring.

Meer van Stijn's Slaapstudio Bekijk alle