Boxsprings

De boxspring is het beste alternatief voor een spiraalbodem of lattenbodem, een boxspring is puur de bedbodem en staat in principe los van het matras.

De letterlijke vertaling van boxspring is een ‘bak met veren’, maar deze ‘bak met veren’ ligt wel heerlijk! Omdat een boxspring vaak hoger is dan een normaal bed maakt dit het in en uit bed stappen ook een stuk gemakkelijker.

Het gaat hier over een bodem waar staalveren op gemonteerd zijn, bonellvering of pocketvering. Deze worden afgedekt met schuim of latex waarna het geheel ingepakt wordt in een speciale stof.Het grote voordeel van een boxspring is de hogere veerweg. Deze hogere veerweg zorgt ervoor dat uw lichaam beter ondersteund wordt.

Deze ondersteunende vering biedt u niet alleen optimale ondersteuning en comfort in het midden van de boxspring maar over de volle lengte en breedte.

ONTWERP UW EIGEN BOXSPRING IN ONZE SLAAPSTUDIO IN NUENEN, TUSSEN EINDHOVEN & HELMONDAlle boxsprings kunnen in diverse uitvoeringen en stoffen geleverd worden. Zo kunt u in onze Slaapstudio in Nuenen uw boxspring geheel aanpassen zodat deze perfect past bij de rest van het intereur van uw slaapkamer. Kiest u voor meerdere kleuren, aparte stoffen of misschien wel een volledig lederen boxspring? Het aantal keuzes is overweldigend.Tevens kan een boxspring zowel vrijstaand danwel in een bed geplaatst worden. Ook elektrisch verstelbaar, in diverse standen, met massage in allerlei maten en in een keur aan stofmogelijkheden.

Wij nodigen u graag uit om de diverse boxsprings te komen testen in onze Slaapstudio in omgeving Nuenen, Helmond, Eindhoven. Wij raden u aan om in de ochtend te komen proefliggen. Hoe later op de dag hoe vermoeider uw lichaam is. Hierdoor kunt u misschien voor het verkeerde matras kiezen. Gelukkig kunt u dan altijd rekenen op onze unieke Slaapgarantie. Om er zeker van te zijn dat u direct geholpen kunt worden kunt u een afspraak maken met één van onze ervaren slaapspecialisten.Neemt u ook eens onze Boxspring aankooptips door voor extra informatie over het kopen van een boxspring.

Meer van Stijn's Slaapstudio Bekijk alle

Slaapkamer Kasten

KASTEN KOPEN IN DE REGIO NUENEN, HELMOND & EINDHOVENAls u op zoek bent naar kasten in de omgeving van Nuenen, Helmond of Eindhoven kunt u het beste naar Stijn’s Slaapstudio komen. Wij hebben een mooi assortiment (kleding)kasten in diverse stijlen die in elk slaapkamerinterieur passen. De kasten zijn gemaakt van hoogwaardige en duurzame materialen. Onze (kleding)kasten zijn van alle gemakken voorzien. Heeft u bijvoorbeeld niet zoveel ruimte in uw huis dan is een schuifwand een slimme oplossing. U kunt zelf de indeling bepalen zodat de kast perfect aansluit op uw wensen.

Stijn's Slaapstudio

Slaapbanken

SLAAPBANKEN KOPEN IN NUENEN, TUSSEN EINDHOVEN EN HELMONDVoor praktische slaapbanken die lekker liggen, bent u bij Stijn’s Slaapstudio in Nuenen aan het juiste adres. Bezoek onze slaapstudio en ontdek alle mogelijkheden en de vele uitvoeringen die er te leveren zijn. Voor slaapbanken is Stijn’s Slaapstudio dé dealer van de regio Eindhoven, Helmond en Nuenen. De comfortabele en stijlvolle slaapbanken die u bij ons in de slaapstudio aantreft, onderscheiden zich van andere slaapbanken door het hoogstaande kwaliteitsniveau van de gebruikte materialen, én het gemak waarmee de bank getransformeerd kan worden tot bed. De slaapbanken van POL74 kunnen bijvoorbeeld met 1 hand, open- en dichtgeklapt worden. Dit komt door de techniek die POL74, een familiebedrijf uit Italië, gebruikt. In onze slaapstudio is altijd een model van POL74 aanwezig zodat u kunt zien en voelen wat een kwaliteitsslaapbank onderscheidt van het enorme aanbod in slaapbanken van mindere kwaliteit.

Stijn's Slaapstudio

Bedtextiel

BEDTEXTIEL DIRECT KOPEN BIJ DE BEDDENSPECIALIST VAN ZUID-OOST BRABANT?Voor bedtextiel in de omgeving van Nuenen, Gerwen en Nederwetten doet u er verstandig aan eens een kijkje te komen nemen bij Stijn’s Slaapstudio in Nuenen. Daar vindt u o.a.: Dekbedden, Hoofdkussens, Moltons, Hoeslakens en Dekbedovertrekken. Maar ook diverse extra’s zoals: mesh matrasbeschermers, grip voor boxsprings, lakens en wollen (onder)dekens. Het aanbod in kleuren en dessins is overweldigend, voor ieders smaak zit er wel wat tussen, dus ook voor u.

Stijn's Slaapstudio