Boxspring Twijfelaar Big

De stoere twijfelaar Big is al jaren de koploper in onze collectie boxsprings. Deze scandinavische boxspring is supertrendy en biedt een geweldig slaapcomfo

Boxspring Twijfelaar Big

De stoere twijfelaar Big is al jaren de koploper in onze collectie boxsprings. Deze scandinavische boxspring is supertrendy en biedt een geweldig slaapcomfort. De Big is standaard uitgerust met een strak hoofdbord, hoge bonnellverende box met koudschuim toplaag en comfortschuim topdekmatras en is beschikbaar in 24 kleuren. Omdat alle delen van deze set gestoffeerd zijn, behoort de Narvik tot de scandinavisch boxspringmodellen.

De boxspringset Big wordt direct uit de fabriek geleverd waardoor u profiteert van een zeer scherpe prijs. Al onze boxsprings worden in Nederland geproduceerd, waardoor u zeker bent van een uitstekende prijs-/ kwaliteitverhouding.

De set is beschikbaar in de breedtematen 120 en 130 cm en in de lengtematen 190, 200 en 210 cm en is uit te breiden met een koud- of traagschuim topdekmatras. De Big is standaard uit één stuk opgebouwd. Het is mogelijk dat een boxspring met deze afmeting niet door een standaard trapgat past en is daarom tevens leverbaar in een uitvoering met 2 kleine boxen.