Profielfoto van Uw Bed BV

Uw Bed BV

Luxemburgstraat 5, 5171 PK KAATSHEUVEL

Over ons

Wij zijn gespecialiseerd in boxsprings, hotelbedden, en (top)matrassen. Aanvullend bieden wij een uitgebreid assortiment kussens, dekbedden en bedtextiel.

Over Uw Bed BV | Boxspring.nl

Wat Boxspring.NL u heeft te bieden.


Boxspring.NL is de website van Uw Bed BV uit Kaatsheuvel. Gevestigd binnen de driehoek 's-Hertogenbosch, Tilburg, Breda. Onze showroom / vestiging waar u, indien u daar behoefte aan heeft, de producten vooraf kunt beoordelen. Wij verkopen geen praatjes. Wij verkopen Slaapcomfort en bieden u een goede service en garantie.


Kennis en ervaring
De eigenaren en medewerkers hebben allemaal ruime ervaring in de slaapbranche. Met meer dan 35 jaar ervaring in huis weten wij wat een goed slaapadvies is. Door mond tot mond reclame van onze klanten uit de winkels en ook via onze internetsite Boxspring.NL zijn wij groot geworden en daar profiteert u van mee.


Eerlijke prijzen
Ons prijsbeleid is erop gericht dat u eerlijke scherpe prijzen van ons krijgt. Geen mooie verkooptrucjes, maar gewoon recht-door-zee prijzen.


Aanbiedingen en Koopjes
Boxspring.nl werkt met vaste lage prijzen waarbij we elke maand een speciale aanbieding samenstellen. Echte voordelen voor u als u niet te veel wilt betalen en snel uw bed in huis wilt hebben.


Levertijden
Snelle en flexibele levertijden zijn bij ons standaard. Geen 10 weken levertijd, maar gewoon volgende week of binnen 14 dagen. Wij doen alles wat binnen onze mogelijkheden ligt om u tot een tevreden klant te maken.


Betrouwbaar
Wij gaan zorgvuldig om met onze klanten en haar gegevens. In onze Algemene Voorwaarden en Privacy verklaring leest u hier meer over. Uw gegevens zijn bij ons in goede handen.


Informatie
Heeft u vragen of opmerkingen? Wij beantwoorden ze graag want wij houden net als u van duidelijkheid. U bent 24 uur per dag welkom op onze website. Wij hebben ook een showroom, dus als u twijfelt komt u toch gewoon gezellig langs. Onze showroom is elke werkdag geopend. 

Graag tot ziens namens het hele Uw Bed / Boxspring.NL team.


Webshop & Showroom

U kunt 24/7 terecht in onze webwinkel www.boxspring.nl 

Wilt u een bezoek brengen aan onze showroom?

Luxemburgstraat 5
5171 PK Kaatsheuvel, NL
Bel: 088-3322333 

Openingstijden
Maandag 9:00 - 17:00
Dinsdag  9:00 - 17:00
Woensdag 9:00 - 17:00
Donderdag 9:00 - 17:00
Vrijdag 9:00 - 16:00
Zaterdag Op Afspraak