Boxspring Narvik

De boxspring Narvik is al jaren een succes binnen onze collectie. Deze zeer complete boxspringset biedt het ultieme slaapcomfort en is standaard uitgerust m

Boxspring Narvik

De boxspring Narvik is al jaren een succes binnen onze collectie. Deze zeer complete boxspringset biedt het ultieme slaapcomfort en is standaard uitgerust met een strak hoofdbord, bonellverende boxen, pocketveringmatrassen en een koudschuim topdekmatras. Daarnaast is deze set met diverse opties naar wens uit te breiden.

Omdat alle delen van deze set gestoffeerd zijn, behoort de Narvik tot de scandinavisch boxspringmodellen. De boxspringset Narvik is leverbaar in 4 stofsoorten en diverse kleuren.

De boxspringset Narvik wordt direct uit de fabriek geleverd waardoor u profiteert van een zeer scherpe prijs. Al onze boxsprings worden in Nederland geproduceerd, waardoor u zeker bent van een uitstekende prijs-/ kwaliteitverhouding.

De set is beschikbaar in de breedtematen 140, 160 en 180 cm en in de lengtematen 200, 210 en 220 cm en is uit te breiden met een drukverlagende traagschuim topdekmatras. De Narvik is ook te bestellen als éénpersoons boxspring.