Foto: Boxspring-kopen

Boxspring kopen? De beste boxspring van 2022

De beste boxspring is van hoogwaardige kwaliteit en heeft een lange levensduur.

Guido van Loon

Een goede boxspring bevat een bodem die een optimale ondersteuning geeft en zorgt voor een juiste vochtregulatie. Het pocketvering matras van een boxspring moet minstens 7 verschillende zones bevatten, welke ondersteuning geven aan specifieke plekken van het lichaam zoals het hoofd, schouders en heupen. Daarnaast moet zowel het matras als de topper een goede dikte en densiteit bevatten.

Een goede boxspring:

- Bevat een ondersteunende bodem die een juiste vochtregulatie biedt;
- Heeft een matras met minstens 7 zones met pocket- of bonellvering;
- Heeft een matras van minimaal 21 centimeter dik met de juiste densiteit;
- Heeft een topper van minimaal 5 centimeter dik met de juiste densiteit;
- Gaat 20 tot 25 jaar mee;
- Heeft een matras dat circa 10 jaar meegaat;
- Biedt veel slaapcomfort;
- Is leverbaar in verschillende stoffen en uitvoeringen;
- Wordt geleverd met goede garantie;
- Heeft een goede prijs-kwaliteit verhouding.

Waar moet ik op letten bij de aanschaf van een boxspring?

Het kan heel moeilijk zijn om een goede boxspring te kopen, omdat het aanbod gigantisch is. Alle boxsprings dienen van een goede kwaliteit te zijn. Een goedkope boxspring moet dus van dezelfde hoogwaardige kwaliteit zijn als een luxe boxspring. Er mogen nooit en te nimmer concessies worden gedaan op kwaliteit.

Kwaliteit en duurzaamheid

De kwaliteit van de boxsprings wordt bepaald door de kwaliteit van de materialen. Door het gebruik van de beste materialen en stoffen gaat een boxspring vele jaren mee.

Personalisering

Iedereen heeft natuurlijk zijn of haar eigen smaak. Het is daarom fijn wanneer je je boxspring volledige naar eigen wens kunt samenstellen. Alle boxsprings van Boxspring Xpert zijn geheel naar eigen wens samen te stellen. Kies uit verschillende modellen, kleuren, afmetingen, ligcomforts, matrassen, poten én toppers.

Extra comfort opties

Voor een optimaal comfort is het belangrijk om te kunnen kiezen uit verschillende opties. Waar koudschuim heel veerkrachtig is en goed ventileert, vormt traagschuim zich naar je lichaam en is het drukverlagend.

Afmetingen

Het is altijd belangrijk om de keuze te hebben tussen verschillende afmetingen. Belangrijke factoren om de juiste afmeting te bepalen zijn je lichaamslengte en de grootte van je slaapkamer. Zorg dat je in je slaapkamer voldoende ruimte overhoudt en koop geen boxspring die minder dan 15 cm langer is dan je eigen lichaamslengte.

Stofkwaliteit

Het is natuurlijk belangrijk dat de slijtage van de boxspring zo beperkt mogelijk blijft. Kies daarom voor een meubelstof van goede kwaliteit, zoals polyester of polypropyleen.

De beste boxspring kopen

De beste boxsprings vind je bij Boxspring Xpert! Bij Boxspring Xpert kun je een betaalbare boxspring kopen van de beste kwaliteit. Boxspring Xpert heeft de beste boxsprings voor je geselecteerd met een uitstekende prijs- kwaliteitverhouding. Kies uit één van de verschillende modellen en je bent verzekerd van de beste boxspring van 2022! Neem eens een kijkje in het assortiment van Boxspring Xpert of bestel een gratis sample box.

Reacties