Boxspring Kjelvik

De boxspring Kjelvik is het nóg knappere broertje van de zeer populaire boxspringset Narvik. De Kjelvik is standaard uitgerust met een luxe hoofdbord, pocke

Boxspring Kjelvik

De boxspring Kjelvik is het nóg knappere broertje van de zeer populaire boxspringset Narvik. De Kjelvik is standaard uitgerust met een luxe hoofdbord, pocketboxen, pocketveringmatrassen (pocket 500) en een traagschuim topdekmatras. Daarnaast is deze set met diverse opties naar wens uit te breiden.

Omdat alle delen van deze set gestoffeerd zijn, behoort de Kjelvik tot de scandinavisch boxspringmodellen. De boxspringset Kjelvik is leverbaar in 4 stofsoorten en diverse kleuren.

De boxspringset Kjelvik wordt direct uit de fabriek geleverd waardoor u profiteert van een zeer scherpe prijs. Al onze boxsprings worden in Nederland geproduceerd, waardoor u zeker bent van een uitstekende prijs-/ kwaliteitverhouding.

De set is beschikbaar in de breedtematen 140, 160 en 180 cm en in de lengtematen 200, 210 en 220 cm. De Kjelvik is ook te bestellen als éénpersoons boxspring.