Boxspring Ijssel

De stijlvolle boxspring Ijssel is het ideale instapmodel voor de slaper die op zoek is naar betaalbare luxe. Met het strakke hoofdbord haalt u een tijdloze

Boxspring Ijssel

De stijlvolle boxspring Ijssel is het ideale instapmodel voor de slaper die op zoek is naar betaalbare luxe. Met het strakke hoofdbord haalt u een tijdloze boxspring in huis. De boxspringset Ijssel is uitermate geschikt voor personen tot +/- 95 kg.

De boxspringset Ijssel wordt compleet geleverd met harde boxen, pocket binnenveringsmatrassen, een comfortschuim topmatras en een strak vormgegeven hoofdbord. Omdat alle delen van deze set gestoffeerd zijn, behoort de Ijssel tot de scandinavisch boxspringmodellen. De boxspringset Ijssel is direct uit voorraad leverbaar en beschikbaar in 2 kleuren en uit te breiden met bijpassende hockers.

De boxspringset Ijssel wordt direct uit de fabriek geleverd waardoor u profiteert van een zeer scherpe prijs. Al onze boxsprings worden in Nederland geproduceerd, waardoor u zeker bent van een uitstekende prijs-/ kwaliteitverhouding.

De set is beschikbaar in de maten 140x200, 160x200 en 180x200 en is uit te breiden met een drukverlagende koudschuim topdekmatras.