boxspring Family

SLP collection bestaat uit een aantrekkelijk geprijsde collectie matrassen, boxsprings en lattenbodems.
Hoogwaardige Nederlands fabrikant met een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Door een ruime ervaring met materialen en technieken weten we als geen ander aan welke eisen een boxspring moet voldoen, maar waarbij kwaliteit niet duur hoeft te zijn. In combinatie met een matras uit de SLP collectie kunt u de juiste combinatie maken. Met de keuze uit de gevarieerde stoffencollectie kunt u uw slaapkamer inrichten zoals u dat wilt.

SLP collection - boxspring Family

De boxspring Family is leverbaar in een vlakke of elektrisch verstelbare boxspringcombinatie. Daarnaast is de Family naar wens en smaak samen te stellen. U heeft keuze uit diverse stofkleuren en kwaliteiten, verschillende sierpootjes, hoofdbord met ronde of rechte belijning en bijpassend voetbord. Daarnaast wordt het gestoffeerde pocketveermatras in 3 hardheden aangeboden en kan er gekozen worden voor een latex of koudschuim topmatras.

U heeft al een vlakke Family boxspring, compleet met matras, topmatras en hoofdbord, al voor € 1995,- en een elektrisch verstelbare variant al vanaf € 2995,-

SLP collection - matrassen

De matrassen van de SLP collection zijn verkrijgbaar in verschillende kwaliteiten en afmetingen.
Ze variëren van een polyether matras tot een mooie pocketveer.

  • Noblesse -  Polyether matras
  • Noblesse de luxe - Koudschuim matras
  • Luxor - Pocketveer matras leverbaar in 3 hardheden
  • Finesse - Koudschuim topmatras
  • Finesse de luxe - Latex topmatras


U heeft al een 1-persoons (80/90-200/210) matras voor € 149,- 

SLP collection - lattenbodem

De SLP lattenbodem is leverbaar in een vlakke en elektrisch verstelbare uitvoering, welke naast elkaar te plaatsen zijn. Het voordeel van deze bodem is dat de lattenbodem instelbaar is. Bij de taille- en en nekzone is de hoogte van de latten in vijf standen in te stellen. Daarnaast heeft de bodem een verstevigde heupzone, voor een goede ondersteuning. 

 

U heeft al een vlakke 1-persoons lattenbodem voor € 215,- en een elektrisch verstelbare variant vanaf € 549,-