Profielfoto van Beddenspecialist.nl

Beddenspecialist.nl

Over ons

Neem een kijkje op de website van Beddenspecialist.nl en ontdek onze unieke services, garanties en uitgebreide, betaalbare collectie. Van Auping boxsprings en Auping matrassen, naar Swissflex lattenbodems tot Vandyck dekbedovertrekken, kussens en dekbedden.  Ook bieden wij een keur aan bedden, ledikanten en bed modellen. Verstelbaar, deelbaar en ook op comforthoogte. Maak echter eerst gebruik van onze onafhankelijke SlaapIDservice en ontvang ons slaapadvies om een perfect passend bed uit te zoeken. Een op uw lijf geschreven aanpak. Zo weet u zeker dat u weer een goede nachtrust krijgt. U vindt onze Beddenspecialist winkels in Bodegraven, Bussum, Den Haag, Dirkshorn, Dordrecht, Druten, Enkhuizen, Geldrop, Heerenveen, Kootwijkerbroek, Maassluis, Malden, Nijkerk, Nijverdal, Noordwijk, Schiedam, Sommelsdijk, Stadskanaal, Steenwijk, Wateringen, Zuidwolde.

Beddenspecialist.nl

Missie Beddenspecialist.nl

Beddenspecialist.nl biedt u een toegankelijk, persoonlijk en onafhankelijk slaapadvies, dat alleen op uw lijf geschreven is. Zo heeft u altijd een goede nachtrust en staat u positiever, actiever en meer ontspannen in het leven.

Waarom Beddenspecialist.nl?

Veel mensen geven aan dat ze een bed kopen lastig vinden. En dat is niet zo raar. U koopt ook maar één keer per tien jaar een nieuw bed en daarom zit dit ook niet echt in uw systeem. Vervolgens mag u een paar minuten liggen en betaalt u zo duizenden euro’s voor een bed waarvan u maar hoopt dat het goed ligt.

Een twintigtal zeer ervaren ondernemers willen dit voor u op een andere manier organiseren en hebben zich samen gevormd in Beddenspecialist.nl. Door de klant centraal te stellen middels de SlaapID service, het investeren in onderzoek en training en het vinden van de juiste producten van A-merken zijn zij met hun jarenlange ervaring in staat om samen met u de juiste keuzes te maken. Dit advies samen met de Acht afspraken van Beddenspecialist.nl garandeert jarenlang slaapcomfort.

Een nieuwe samenwerking op uw lijf geschreven!

Dealers

laatst toegevoegd
Bedderie de Boer's profielfoto

Bedderie de Boer

Van Veldhuizen Slapen & Wonen Kootwijkerbroek's profielfoto

Van Veldhuizen Slapen & Wonen Kootwijkerbroek

Beddenspecialist Dekker Slapen's profielfoto

Beddenspecialist Dekker Slapen

Beddenspecialist Verkade's profielfoto

Beddenspecialist Verkade

Beddenspecialist Kalkman's profielfoto

Beddenspecialist Kalkman

Beddenspecialist Juul Lommen's profielfoto

Beddenspecialist Juul Lommen

Beddenspecialist Houben's profielfoto

Beddenspecialist Houben

Ontdek de 19 dealers