SOMNUS Boxsprings

SOMNUS beds is een traditioneel Engels bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in luxueze handgemaakte bedden, enkel gemaakt van natuurlijke materialen.

SOMNUS 'natuurlijk' slapen op een matras met natuurlijke materialen.

Natuurlijk slapen | Luxe boxsprings & matrassen van SOMNUS bij Slaaphof.

SOMNUS beds is een traditioneel Engels bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in luxueze handgemaakte bedden, enkel gemaakt van natuurlijke materialen. De boerderij van Harrisons Spinks is een monumentale boerderij met een uniek erfgoed waar SOMNUS de eigen materialen kweekt. Deze prachtige boerderij ligt in de omgeving van Yorkshire, de Wharfe vallei waar grasland, bouwland, bos, rivier aan de voorkant, beschermde hagen en een rijke verscheidenheid van wilde dieren en gewassen de perfecte omgeving is. Deze natuurlijke omgeving, met een ideaal klimaat bied SOMNUS de mogelijkheid om diverse collecties van hoogwaardige materialen te kweken voor de matrassen. SOMNUS is een bedrijf dat al sinds 1840 bestaat en de laatste paar jaar twee koninklijke onderscheidingen heeft ontvangen.

WAAROM EEN SOMNUS BOXSPRING KOPEN.

- 100% Natuurlijke producten, zoals Paardenhaar, Wol, Mohair, Cashmere, zijde.
- Eigen boerderij waar SOMNUS haar eigen producten produceert en verwerkt.
- Pure vakmanschap en helemaal handgemaakt
- Behoort tot de absolute top van Engeland
- Unieke Intelligent Pocketveren. Tot 20.000 per bed.
- SOMNUS: ''For the rest of your life''
- Een SOMNUS matras is betaalbaar. Al vanaf € 1462,- per matras.

Wilt u meer informatie over onze SOMNUS handgemaakte matrassen & boxsprings van Slaaphof? Dan kunt u gerust een kijkje nemen op onze website. http://www.slaaphof.nl/boxsprings/somnus-boxspring/