string(1) "p"
Profielfoto van Slaaphof Harderwijk
Slaaphof Harderwijk
Deventerweg 2, 3843 GD Harderwijk
maandag
Op afspraak -
dinsdag
09:00 - 17:30
woensdag
09:00 - 17:30
donderdag
09:00 - 17:30
vrijdag
09:00 - 20:00
zaterdag
09:00 - 17:00
zondag
Gesloten

SOMNUS

SOMNUS heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan om ’s wereld beste slaapsystemen te maken. Natuurlijke producten en handgemaakt. Ontdek het bij Slaaphof.

SOMNUS BOXSPRING, handgemaakt en pure vakmanschap.

SOMNUS beds is een traditioneel Engels bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in luxueze handgemaakte bedden, enkel gemaakt van natuurlijke materialen.
De boerderij van Harrisons Spinks is een monumentale boerderij met een uniek erfgoed waar SOMNUS de eigen materialen kweekt. Deze prachtige boerderij ligt in de omgeving van Yorkshire, de Wharfe vallei waar grasland, bouwland, bos, rivier aan de voorkant, beschermde hagen en een rijke verscheidenheid van wilde dieren en gewassen de perfecte omgeving is. Deze natuurlijke omgeving, met een ideaal klimaat bied SOMNUS de mogelijkheid om diverse collecties van hoogwaardige materialen te kweken voor de matrassen. SOMNUS is een bedrijf dat al sinds 1840 bestaat en de laatste paar jaar twee koninklijke onderscheidingen heeft ontvangen.

SOMNUS heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan om ’s wereld beste slaapsystemen te maken.
Er valt veel te zien en te ontdekken bij SOMNUS. Maar het allerbelangrijkste was, is en blijft: gezond slapen. Wat je ook bekijkt, de duizenden veren, de duurzame en luxe natuurlijke materialen, de luxueuze stoffen.
De matrassen zijn hand gestikt en afgewerkt met speciaal gewoven ademend Somtex katoen. Alles is met zorg geselecteerd en met passie en pure vakmanschap gemaakt. En daarna wordt het streng gecontroleerd. En dat al sinds 1840.

SOMNUS maakt luxueuze handgemaakte bedden.
Absoluut zonder twijfel de juiste keuze voor degenen die extreem comfort willen slapen en een diepe nacht rust waarderen. Daarvoor gebruikt SOMNUS veel technieken . Veer technieken, constructietechnieken en een selectie van de hoogwaardige natuurlijke vullingen die worden ontwikkeld op de eigen SOMNUS boerderij. Deze dragen allemaal bij aan het sublieme ligcomfort.
Er zijn veel verschillende modellen van SOMNUS bij Slaaphof te vinden. Wij willen u graag uitnodigen om het echte Engelse slapen op handgemaakte en natuurlijke bedden uit te komen proberen. U voelt zich echt een koning of koningin wanneer u ligt te dromen op één van onze bedden van SOMNUS. Komt u gerust eens proefliggen bij Slaaphof.

SOMNUS gaat alleen voor de beste kwaliteit, pure luxe en natuurlijke vullingen voor het superieure niveau van ademend vermogen, ondersteuning en comfort!
De SOMNUS boerderij produceert 100% pure Hemptex samen met: Egyptisch katoen, Kasjmier, Mohair en Zijde. Samen bieden deze ingrediënten in elke SOMNUS matras, de juiste mix van super zachte, veerkrachtige en geruststellende warmte voor ongeëvenaarde luxe comfort. Slapen in een SOMNUS bed geeft u werkelijk waar een natuurlijke en diepe nachtrust.

SOMNUS heeft dankzij haar jarenlange ervaring een eigen verentechnologie ontwikkeld.
De matrassen van SOMNUS bevat een hoge hoeveelheid veren om ondersteuning en comfort te bieden, misschien wel meer dan ieder ander bed op de wereld geloven wij. De unieke veer technologie van SOMNUS is om over naar huis te schrijven. De individuele pocketveren zijn gelaagd zodat er een systeem wordt gecreëerd dat uit meerdere niveaus bestaat. De bedden van SOMNUS hebben een Sensa Ip Intelligent Pocket Spring systeem. De pocket veren zorgen voor ultiem slaapcomfort. Deze pocket veren vormen samen met de beste wolsoorten een ultieme slaapbeleving. Het matras is leverbaar in standaard of een stevige ondersteuning.

Slaaphof is niet over één nacht ijs gegaan maar heeft diverse merken in het midden- en hogere segment grondig bekeken.
SOMNUS biedt de kwaliteit, de techniek, de duurzaamheid en het ligcomfort voor jarenlang natuurlijk en verantwoord slapen. Dat is precies wat bij Slaaphof ook hoog in het vaandel staat. Bij SOMNUS zijn wij dus ook uitermate blij met de samenwerking met Slaaphof. Slaaphof verkoopt namelijk merken die bekent staan om kwaliteit en service. SOMNUS maakt fantastische, kwalitatief goede, handgemaakte en natuurlijke bedden.
Eén van de oudste merken van Engeland - SOMNUS sinds 1840 - behoort tot de absolute top in Engeland.
Zij combineren het traditionele handwerk met voortdurende innovatieve veren voor een onovertroffen en betaalbaar ligcomfort.


Niet voor niets is de slogan van SOMNUS:
''FOR THE REST OF YOURE LIFE''.


Ontdek zelf het comfort van SOMNUS boxsprings en matrassen bij Slaaphof in Harderwijk.
Wij hebben het grootste assortiment van heel Nederland. Kom ervaren hoe het is om in een echt natuurlijk geproduceerd bed te liggen, het geeft je een absolute onvergetelijke ervaring. Maak gerust een afspraak met één van onze slaapadviseurs , die vertellen u graag alles over de SOMNUS bedden en matrassen bij Slaaphof.