Slaapsystemen van Birkenstock

Maak kennis met de fantastische bedmodellen van Birkenstock. 

Een geniaal idee, gewoon een stap verder gedacht!

Net als het originele BIRKENSTOCK voetbed passen ook onze anatomisch gevormde slaapsystemen zich aan de individuele vorm van uw lichaam aan. Op die manier ondersteunen en ontlasten onze matrassen, lattenbodems en bedden het menselijke lichaam tijdens het liggen optimaal – zodat u zo comfortabel mogelijk kunt slapen. En u de volgende dag tot in de puntjes van uw tenen bent uitgerust.

Ook bij de productie van deze bedmodellen draagt Birkenstock comfort hoog in het vaandel. Dit comfort bereiken ze onder andere door het gebruik van natuurlijke materialen zoals natuurlatex met kurkgranulaat als toplaag van de matrassen.

De bedden hebben een robuuste en eigentijds uitstraling door het gebruik van bijvoorbeeld een massief houten frame, mooie stoffen en unieke Birkenstock details.

Lichaamscontoursysteem

De golvende vorm van het BIRKENSTOCK lichaamscontoursysteem komt overeen met de natuurlijke contouren van ons lichaam: het doel is om de druk beter te verdelen en het lichaam te ontlasten. Onze matrassen passen precies op het golvende lichaamscontoursysteem en werken als een spiegelbeeld. Beide componenten zorgen er samen voor dat u uiterst comfortabel ligt.

lichaamscontoursysteem

 

Kom snel een keer kijken in onze hagelnieuwe Birkenstock Showroom en laat je voorlichten door een van onze Birkenstock experts!