Slaapkamersets, de oplossing voor voor jouw slaapkamer!

Je wilt graag je slaapkamer sfeervol inrichten in je eigen stijl. De één kiest bijvoorbeeld voor een boxspring en de ander voor een lager bed met bedombouw.

08 Juli 2020

Je persoonlijke voorkeur bepaalt de uitstraling van je slaapkamer. Heb je zelf geen zin om los alle je slaapkamerinterieur te bestellen of wil je juist graag een strakke inrichting waarbij je dezelfde collectie laat terugkomen in je kledingkast, bed, nachtkastjes en ladenkastjes? Dan is een volledige slaapkamerset de oplossing!

Een volledige slaapkamerset kent natuurlijk vele voordelen. Ten eerste heb jij die strakke inrichting waar je naar op zoek bent. Doordat hiermee slim ingekocht wordt ontvang je op een volledige slaapkamerset veel korting, waardoor je al een volledige slaapkamerset kunt kopen vanaf 500 euro! Geen troep, maar echte Duitse degelijkheid. Een prima prijs/kwaliteit-verhouding en binnen no-time heb jij je volledige slaapkamer samengesteld.

Wat ontvang je allemaal in een slaapkamerset

Iedere slaapkamerset is anders en alle collecties hebben een eigen look. Toch zijn meubels in iedere set hetzelfde. Kies je voor een volledige slaapkamerset dan ontvang je een tweepersoonsbed, 2 bijpassende nachtkastjes en een volledige kledingkast. Het tweepersoonsbed is een bedombouw maar is uit te breiden met een bedbodem en matras voor een zeer aantrekkelijke prijs.
Inbegrepen in een slaapkamerset:
- Kledingkast (verschillende formaten)
 -Bedombouw (verschillende formaten)
- Bijpassende nachtkastjes (2 stuks)
Excl. matras en bedbodem (maar wel mogelijkheid om deze goedkoop bij te bestellen)

Ruim aanbod van collecties

Onze collecties worden doorlopend aangevuld met nieuwe stijlen. Zorg zeker dat je de webshop van Bedroomshop in de gaten houdt en blijf op de hoogte van de nieuwste collecties van slaapkamersets.
In het huidige aanbod vind je diverse stijlen, waaronder een strakke moderne stijl in verschillende kleuren. Een landelijke- of industriele stijl met een prachtige houtlook. Naar welke stijl je ook op zoek bent, je vindt altijd wel een slaapkamerset die past bij jouw wensen.

Snelle levering, gratis thuisbezorgd en voorzien van een duidelijke handleiding om jouw slaapkamerset gemakkelijk in elkaar te zetten. Wacht niet langer en bekijk de complete slaapkamersets op Bedroomshop.nl.

 

Reacties