Partner

Morpheus Slaapvoorlichters BV

Morpheus staat bekend als dé slaapkamer- en beddenspeciaalzaak voor midden Nederland. Al generaties lang is het een vertrouwd adres voor de aanschaf van een goed bed en alle aanverwante producten.

Bedrijfsoverzicht morpheus.nl

Morph Tre by Morph Design. Een heerlijk bed dat in heel veel stoffen bekleed kan worden. Met of zonder contrasterend stiksel gemaakt zoals u het wenst. Eigenlijk zijn de mogelijkheden voor dit model onbegrensd qua stofferingsmogelijkheden. De zijwangen aan het hoofdbord geven het gevoel van geborgenheid en omarming. Het comfort kan helemaal aan uw wensen en eisen worden aangepast en de adviseurs van Morpheus staan u graag bij in het maken van de juiste keuzes. Slapen is ons vak tenslotte al sinds 1948!

Morpheus heeft alles op het gebied van de slaapkamer in huis. Matrassen, bedbodems, complete slaapkamers, linnenkasten, seniorenbedden, tienerbedden, dekbedovertrekken, hoeslakens, spreien, plaids, dekbedden, hoofdkussens en nog veel meer. Morpheus is sinds 1948 gevestigd in Hilversum, sinds 1983 gevestigd in Bilthoven en sinds 1993 gevestigd in Utrecht en Mijdrecht. Bij Morpheus werken ca 50 medewerkers aan uw zorgeloze nachtrust.

Meer lezen over
'Morph Tre '?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.