Profielfoto van Morpheus Slaapvoorlichters BV

Morpheus Slaapvoorlichters BV

Vaartweg 4, 1211 JH HILVERSUM

Over ons

Morpheus staat bekend als dé slaapkamer- en beddenspeciaalzaak voor midden Nederland. Al generaties lang is het een vertrouwd adres voor de aanschaf van een goed bed en alle aanverwante producten.

Bedrijfsprofiel Morpheus

Morpheus staat bekend als dé slaapkamer- en beddenspeciaalzaak voor het Gooi en verre omstreken. Al generaties lang is het een vertrouwd adres voor de aanschaf van een goed bed en alle aanverwante producten. In 1948 is het bedrijf in Hilversum begonnen, onder de inmiddels bij velen bekende naam: Morpheus is de droomgod in de Griekse mythologie. De filosofie van toen is ook nu nog de drijvende gedachte: het geven van een vakkundig advies, rekening houdend met de individuele slaapwensen en mogelijkheden van de klant. Naast het filiaal in Hilversum is de slaapkamerspecialist ook gevestigd in Bilthoven (sinds 1984) en in Mijdrecht en Utrecht (sinds 1993).

In de vier Morpheus-vestigingen hanteren circa vijftig mensen dezelfde filosofie om u een optimale nachtrust te bezorgen. Het kopen van een goed bed is niet eenvoudig. Waarschijnlijk is er sinds de aanschaf van uw huidige bed inmiddels geruime tijd verstreken en is er veel veranderd. Dit betreft zowel de manier van liggen als de toegepaste technieken en materialen. Om uw keuze te kunnen bepalen heeft u een vakspecialist nodig. Morpheus is zo’n specialist, niet voor niets sinds jaren bekend als de exclusieve Slaapvoorlichter voor de Gooi- en Vechtstreek, Utrecht en Amstelland.
 

Bedrijfsprofiel Morpheus

Morpheus staat bekend als dé slaapkamer- en beddenspeciaalzaak voor het Gooi en midden Nederland.
Al generaties lang is het een vertrouwd adres voor de aanschaf van een goed bed en alle aanverwante producten. In 1948 is het bedrijf in Hilversum begonnen, onder de inmiddels bij velen bekende naam: Morpheus, de droomgod in de Griekse mythologie. De filosofie van toen is ook nu nog de drijvende gedachte: het geven van een vakkundig advies, rekening houdend met de individuele slaapwensen en mogelijkheden van de klant. Naast het filiaal in Hilversum is de slaapkamerspecialist ook gevestigd in Bilthoven (sinds 1984) en in Mijdrecht en Utrecht (sinds 1993).

In de vier Morpheus-vestigingen hanteren circa vijftig medewerkers dezelfde filosofie om u een optimale nachtrust te bezorgen. Het kopen van een goed bed is niet eenvoudig. Waarschijnlijk is er sinds de aanschaf van uw huidige bed inmiddels geruime tijd verstreken en is er veel veranderd. Dit betreft zowel de manier van liggen als de toegepaste technieken en materialen. Om uw keuze te kunnen bepalen heeft u een vakspecialist nodig. Morpheus is zo’n specialist, niet voor niets sinds jaren bekend als de exclusieve Slaapvoorlichter voor de Gooi- en Vechtstreek, Utrecht en Amstelland.
 

Artikelen

meest recent

Morph One

De Morph One by Morph Design boxspring combinatie is eigentijds, ruig, vintage maar vooral super comfortabel. Dat komt omdat de slaapspecialisten van Morpheus uw slaapcomfort altijd bovenaan het lijstje hebben staan. Morph Design is de ontwerpafdeling van Morpheus en zij helpen u graag met een op maat gesneden plan om er met uw droombed ook een droomslaapkamer van te maken. Maar ook voor kleuradvies en de styling kunt u bij hen terecht. Vaak is een simpele ingreep al genoeg om uw slaapkamer een complete metamorfose te laten ondergaan.

Morpheus Slaapvoorlichters BV

Sleep & Dream matrassen

Natuurlatex vormt de grondstof voor schuimrubber. Tegenwoordig wordt veel gewerkt met synthetische latex. Het vervaardigen van de Sleep & Dream schuimrubber matrassen gebeurt echter traditioneel: van natuurrubber, het melksap van de rubberboom. Het onderscheidend vermogen van natuurlijke latex ten opzichte van ieder ander materiaal komt tot uiting in de elasticiteit en veerkracht. Het materiaal keert na zware belasting terug in de oorspronkelijke vorm. De Sleep & Dream schuimrubber matrassen zijn volledig van dit kwaliteitsmateriaal gemaakt. De levensduur en het comfort van een matras worden mede bepaald door de kwaliteit van de afdeklaag. Daarom wordt hier door de Slaapvoorlichters veel aandacht aan besteed. Een afdeklaag is samengesteld uit verschillende lagen van diverse materialen. Als deze erg dun of niet sterk genoeg zijn, dan treedt al snel slijtage op. Bovendien geeft een afdeklaag van mindere kwaliteit te weinig isolatie, waardoor een matras te koud ligt.

Morpheus Slaapvoorlichters BV

Morph Tre

Morph Tre by Morph Design. Een heerlijk bed dat in heel veel stoffen bekleed kan worden. Met of zonder contrasterend stiksel gemaakt zoals u het wenst. Eigenlijk zijn de mogelijkheden voor dit model onbegrensd qua stofferingsmogelijkheden. De zijwangen aan het hoofdbord geven het gevoel van geborgenheid en omarming. Het comfort kan helemaal aan uw wensen en eisen worden aangepast en de adviseurs van Morpheus staan u graag bij in het maken van de juiste keuzes. Slapen is ons vak tenslotte al sinds 1948!

Morpheus Slaapvoorlichters BV
Bekijk alle 5 artikelen