Meten=Weten bij Slaaphof

DE SLAAPTTEST CABINE MEET WAT U NODIG HEEFT. UW PERSOONLIJKE SLAAP DNA. Het computergestuurde bed meet uw lichaam met feilloze precisie.

De Slaaptest Cabine bij Slaaphof meet wat u nodig heeft!

DE SLAAPTTEST CABINE MEET WAT U NODIG HEEFT.

Een standaard bed vormt en steunt ieder lichaam op dezelfde manier. Terwijl ieder lichaam anders is. Langer, korter, breder, smaller enz. Uw lichaam krijgt dan niet de vormn en de ondersteuning die het nodig heeft.

METEN - WETEN.
Zoals een opticien de ogen meet, zo meten wij heel eenvoudig uw lichaam. Dan weten wij exact welke vorm en ondersteuning uw lichaam vraagt bij de schouders, taille, onderrug en heupen.

VROUWEN.
Vrouwen hebben een andere taille/heup verhouding als mannen.
MANNEN.
Mannen hebben vaak bredere schouders dan vrouwen.

ERGEOSLEEP TEST: NIET SPANNEND, WEL INFORMATIEF EN LEERZAAM.
Maakt u zich niet ongerust. We doen geen spannende dingen tijdens de test. U gaat ontspannen liggen zoals op de foto. Daarna starten wij de sessie en wordt de film gestart. Ondertussen wordt uw lichaam gemeten en stelt het bed zich volledig in naar uw lichaam.
U zult verbaasd staan (of eigenlijk liggen) wat een groot verschil het maakt met een standaard bed.

SLAAPTEST IN DE BELEVINGSRUIMTE VAN ERGOSLEEP
Tijdens de meting ziet u een film over wat uw lichaam nodig heeft aan ondersteuning.

ERGOSLEEP BS4 boxspring | Omdat slapen beter kan.
Er zijn veel boxsprings in Nederland maar geen enkele boxspring is vergelijkbaar met de ERGOSLEEP BS4 boxspring met DNA-slaapprofiel. Bij SLAAPHOF meten wij uw lichaam in de testcabine. Met deze gegevens stellen ERGOSLEEP BS4 boxspring.

Wat kunnen wij in stellen bij de boxspring?
♦ SCHOUDERS | Meer ruimte bij de schouders.
♦ TAILLE | Extra steun voor uw onderrug/taille.
♦ HEUPEN | Steun en vorming in balans brengen

 Wilt u graag uw persoonlijke slaap DNA meten en weten? Dan nodigen wij u graag uit voor uw persoonlijke meting! Van harte welkom. Maakt u gerust een afspraak met één van onze slaap adviseurs! Kijk gerust op: http://www.slaaphof.nl/klantenservice/contactformulier/