Ergosleep Slaapcabine

Een Ergosleep boxspring is mooi, doordacht maar vooral gemaakt om gezond op te slapen. Ergosleep denkt verder na over de boxspring.

Ergosleep. Omdat slapen beter kan.

Een Ergosleep boxspring is mooi, doordacht maar vooral gemaakt om gezond op te slapen. En omdat ieders mens een anders postuur heeft, is de Ergosleep boxspring BS4 instelbaar op maat naar de maten van uw lichaam. Slaaphof is al jaren Ergosleep dealer en heeft veel ervaring.

Een boxspring die zich perfect aanpast aan uw lichaam ligt veel beter. De schouders zinken weg, de taille wordt goed ondersteund en ook bij de heupen vindt een perfecte ondersteuning plaats.
Het lichaam wordt overal gedragen. De spieren ontspannen en de wervelkolom ligt in zijn oorspronkelijke vorm. Rugklachtern verdwijnen op een natuurlijke manier door de juiste ondersteuning.

De slaaptest cabine meet wat u nodig heeft!
Een standaard bed vormt en steunt ieder lichaam op dezelfde manier. Terwijl ieder lichaam anders is. Langer, korter, breder, smaller enz. Uw lichaam krijgt dan niet de vormn en de ondersteuning die het nodig heeft.

Meten = weten!
Zoals een opticien de ogen meet, zo meten wij heel eenvoudig uw lichaam. Dan weten wij exact welke vorm en ondersteuning uw lichaam vraagt bij de schouders, taille, onderrug en heupen.

Meer weten over de mogelijkheden van Ergosleep bij Slaaphof? Ga gerust even naar onze website en krijg alle informatie over wat u lichaam nodig heeft.

Klik op de volgende link voor meer informatie: http://www.slaaphof.nl/merken/boxsprings/ergosleep/