array(1) { ["path"]=> string(20) "www.beddelicious.nl/" }
Partner

Beddelicious

’s Nachts komt de wereld tot rust. Even stilte en ontspanning. Heerlijk slapen om alle ervaringen van de dag te verwerken. Heerlijk slapen om fris en uitgerust weer aan een nieuwe dag te beginnen. Tijdens de nacht wordt de batterij opgeladen. Tenminste, als u een bed heeft dat op het lijf is geschreven.

Maarten Stoffels is al tientallen jaren met veel passie actief in de beddenmarkt. Hij verbaasde zich er echter over dat de beddenbranche voor 95% uit massaproductie bestaat. Dit terwijl geen mens en geen lichaam hetzelfde is.

Een fiets kan volledig naar wens worden uitgevoerd. Verschillende framehoogtes, stuur en zadel zijn instelbaar, met of zonder fietstassen, wel of niet elektrisch; de opties zijn enorm. En dat voor een product wat veel minder intensief wordt gebruikt dan een bed.

Daarom richtte hij in 2011 het merk Beddelicious op. Samen met diverse productontwikkelaars, producenten en beddenspecialisten onderzocht hij mogelijkheden voor op maat gemaakte slaapoplossingen. Slaapoplossingen die zorgen voor een slaaphouding op maat, comfort dat u zelf wenst en welke achteraf nog is aan te passen.
Een vernieuwend concept waarbij een bed volledig naar uw lichaam is in te stellen en waar een fraaie vormgeving vanzelfsprekend is.

Inmiddels bestaat Beddelicious uit een uitgebreide lijn van in Nederland geproduceerde producten voor de slaapkamer. Allen instelbaar, aanpasbaar en naar eigen wens en smaak samen te stellen.
Heerlijke – delicious – bedden tegen een aantrekkelijke prijs, dat is ons uitgangspunt.

MEER TONEN
Bedrijfsoverzicht Beddelicious

OPTIMALE BALANS MET UW EIGEN CODE


Wanneer uw lichaam in balans is, rust u pas écht goed uit. Een gevoel alsof u zweeft. Met één druk op de knop, bereikt u dit gevoel op uw Code matras.

Met behulp van de Profilair technologie, bepalen ze eerst samen uw ideale slaap- en lighouding.
Vervolgens verfijnen we dit aan de hand van uw wensen en slaapgedrag. Het resultaat is optimale ontspanning, ondersteuning en comfort voor uw lichaam.

En verandert uw lichaam, uw Code matras past zich aan. Jaar in, jaar uit. Onzeker over de juiste instellilng? We stellen de matras graag nog een keer gratis voor u in. Niet voor niets is
‘Sleep Good| Feel Good’ het motto.

Wat is uw Code?

 

Neem een kijkje op de website van Beddelicious en ontdek de unieke services, garanties en uitgebreide, betaalbare collectie.

Wilt u weten welke lengte u nodig heeft voor uw matras en welke stevigheid het beste past bij uw slaaphouding, lengte en gewicht? Vul dan nu de matraswijzer in.

U vindt de dealers in: Bodegraven, Bussum, Den Haag, Dirkshorn, Dordrecht, Druten, Enkhuizen, Geldrop, Heerenveen, Kootwijkerbroek, Maassluis, Malden, Nijkerk, Nijverdal, Noordwijk, Schiedam, Sommelsdijk, Stadskanaal, Steenwijk, Wateringen, Zuidwolde.

Beddelicious - Code matras

Hoe werkt een Code matras?

De Code matrassen zijn voorzien van de nieuwste techniek op het gebied van slaapcomfort: Profilair.
Door middel van luchtdruk kunnen drie zones-schouders-taille/heup en benen- in maar liefst twintig verschillende standen worden ingesteld.
Met de draadloze afstandsbediening voorziet uw Beddelicious aanbieder ieder gebied van de juiste druk. Het samenspel van de drie zones zorgt voor een optimale balans en dus een perfecte lighouding.
De druk wordt weergegeven met een getal, deze getallen vormen uw eigen, unieke Code. De Code voor een ontspannen nachtrust en een energieke dag.

Meer lezen over
'Code matras'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.