Code matras

OPTIMALE BALANS MET UW EIGEN CODE


Wanneer uw lichaam in balans is, rust u pas écht goed uit. Een gevoel alsof u zweeft. Met één druk op de knop, bereikt u dit gevoel op uw Code matras.

Met behulp van de Profilair technologie, bepalen ze eerst samen uw ideale slaap- en lighouding.
Vervolgens verfijnen we dit aan de hand van uw wensen en slaapgedrag. Het resultaat is optimale ontspanning, ondersteuning en comfort voor uw lichaam.

En verandert uw lichaam, uw Code matras past zich aan. Jaar in, jaar uit. Onzeker over de juiste instellilng? We stellen de matras graag nog een keer gratis voor u in. Niet voor niets is
‘Sleep Good| Feel Good’ het motto.

Wat is uw Code?

 

Neem een kijkje op de website van Beddelicious en ontdek de unieke services, garanties en uitgebreide, betaalbare collectie.

Wilt u weten welke lengte u nodig heeft voor uw matras en welke stevigheid het beste past bij uw slaaphouding, lengte en gewicht? Vul dan nu de matraswijzer in.

U vindt de dealers in: Bodegraven, Bussum, Den Haag, Dirkshorn, Dordrecht, Druten, Enkhuizen, Geldrop, Heerenveen, Kootwijkerbroek, Maassluis, Malden, Nijkerk, Nijverdal, Noordwijk, Schiedam, Sommelsdijk, Stadskanaal, Steenwijk, Wateringen, Zuidwolde.

Beddelicious - Code matras

Hoe werkt een Code matras?

De Code matrassen zijn voorzien van de nieuwste techniek op het gebied van slaapcomfort: Profilair.
Door middel van luchtdruk kunnen drie zones-schouders-taille/heup en benen- in maar liefst twintig verschillende standen worden ingesteld.
Met de draadloze afstandsbediening voorziet uw Beddelicious aanbieder ieder gebied van de juiste druk. Het samenspel van de drie zones zorgt voor een optimale balans en dus een perfecte lighouding.
De druk wordt weergegeven met een getal, deze getallen vormen uw eigen, unieke Code. De Code voor een ontspannen nachtrust en een energieke dag.

Meer van Beddelicious Bekijk alle

Euphoria matrassen

De Euphoria matrassen hebben een aantal zaken gemeen. Zo zijn ze de M100, M200 en M300 voorzien van een afneembare en wasbare matrashoes, is de hoogte gelijk en kan er gebruik gemaakt worden van de omruilgarantie. Zo kunt u een matras naar behoefte uitzoeken en is de hoogte altijd gelijk. Het maakt dus niet uit welke matrassen naast elkaar komen te liggen. De unieke Beddelicious Euphoria M400 en M500 matrassen zijn voorzien van een kern met verwisselbare zones. Zo kunt u alle zones aanpassen in vijf stevigheden. Heeft u brede schouders, dan wordt de schouderzone extra soepel ingesteld. Brede heupen? De heupzone kan ook hier op maat worden aangepast.Elk deel kan worden aangepast, zodat er een comfortabele ondersteuning en drukverdeling ontstaat voor uw specifieke kenmerken en wensen.

Beddelicious

Euphoria boxspring

De Beddelicious Euphoria collectie bestaat uit een zeer fraai vormgegeven matras- en boxspringcollectie welke persoonlijk instelbaar zijn en aangepast kan worden aan ieder individu. De Euphoria collectie biedt een diversiteit aan matrassen, topmatrassen en instelbare matrassen, welke gecombineerd kunnen worden met de boxsprings uit de Euphoria collectie. De Euphoria boxsprings zijn verkrijgbaar in twee uitvoeringen, de B1000 en B2000. Uiterlijk exact hetzelfde. Qua interieur helemaal anders. De B1000 boxspring is voorzien van een vaste kern en verkrijgbaar in twee stevigheden. De B2000 boxspring kan door middel van tien aanpasbare modules helemaal op het lichaam worden afgesteld. Iedere module kan in soepel, medium, stevig en extra stevig worden uitgevoerd. Zo kan voor ieder persoon de juiste zone indeling worden bepaald.De boxspring of instelbare boxspring zijn in vlakke of elektrisch verstelbare uitvoering leverbaar en kunnen volledig naar smaak worden samengesteld door de vele keuzemogelijkheden.   Bekijk de website voor uw dichtstbijzijnde Beddelicious dealer.

Beddelicious

Curvious box

De Beddelicious Curvious collectie bestaat uit een fraai vormgegeven bed- en boxmodel, welke naar eigen wens en smaak zijn samen te stellen. Het mooie uit het verleden smelt samen met het comfort en de techniek van het heden. Beddelicious Curvious biedt een collectie met fraai vormgegeven box en bedmodel, die u naar eigen smaak samenstelt.  De combinatie van vormen, kleuren, stoffen en houtdecor zorgen voor een eigentijds beeld voor ieder uniek persoon.   Neem een kijkje op de website van Beddelicious en ontdek de webshop, de unieke services, garanties en uitgebreide, betaalbare collectie. Wilt u weten welke lengte u nodig heeft voor uw matras en welke stevigheid het beste past bij uw slaaphouding, lengte en gewicht? Vul dan nu de matraswijzer in. U vindt de dealers in: Bodegraven, Bussum, Den Haag, Dirkshorn, Dordrecht, Druten, Enkhuizen, Geldrop, Heerenveen, Kootwijkerbroek, Maassluis, Malden, Nijkerk, Nijverdal, Noordwijk, Schiedam, Sommelsdijk, Stadskanaal, Steenwijk, Wateringen, Zuidwolde.

Beddelicious

Curvious bedmodel

De Beddelicious Curvious collectie bestaat uit een fraai vormgegeven bed- en boxmodel, welke naar eigen wens en smaak zijn samen te stellen. Het mooie uit het verleden smelt samen met het comfort en de techniek van het heden. Beddelicious Curvious biedt een collectie met fraai vormgegeven box en bedmodel, die u naar eigen smaak samenstelt. De combinatie van vormen, kleuren, stoffen en houtdecor zorgen voor een eigentijds beeld voor ieder uniek persoon.   Neem een kijkje op de website van Beddelicious en ontdek de webshop, de unieke services, garanties en uitgebreide, betaalbare collectie. Wilt u weten welke lengte u nodig heeft voor uw matras en welke stevigheid het beste past bij uw slaaphouding, lengte en gewicht? Vul dan nu de matraswijzer in. U vindt de dealers in: Bodegraven, Bussum, Den Haag, Dirkshorn, Dordrecht, Druten, Enkhuizen, Geldrop, Heerenveen, Kootwijkerbroek, Maassluis, Malden, Nijkerk, Nijverdal, Noordwijk, Schiedam, Sommelsdijk, Stadskanaal, Steenwijk, Wateringen, Zuidwolde.

Beddelicious