Beter Bed lanceert deze week Kårlsson Bädd: één bed, oneindig veel stijlen

Duurzaam, innovatief en luxe design in combinatie met jouw eigen persoonlijke look

29 November 2020

Onbeperkt veel bed en flexibiliteit in één’, dat is wat je van Kårlsson Bädd - de nieuwste toevoeging aan de collectie van Beter Bed - kunt verwachten. Zo geniet je van een duurzaam en luxe Scandinavisch design, maar kun je dit innovatieve bed zelf van een nieuwe look voorzien. Als je eens een keer zin hebt in iets anders, verwissel je zelf de stoffering en heb je keuze uit allerlei soorten en kleuren stoffen, hoofdborden en pootjes . Door de huidige situatie brengen we steeds meer tijd door in ons huis, waaronder de slaapkamer. Daarom is het belangrijker dan ooit om je slaapkamer in te richten naar jouw eigen stijl en comfort.

Met het nieuwe Kårlsson Bädd bed zet je met recht een stevige basis neer in je slaapkamer: niet alleen als het gaat om de looks, maar óók om de kwaliteit.  Met dit bed geniet je van een mooi strak en slank Scandinavisch design, dat in iedere slaapkamerstijl perfect tot zijn recht komt. Met deze toevoeging aan de collectie speelt Beter Bed in op de behoefte aan luxe, comfort en flexibiliteit in combinatie met duurzame en innovatieve materialen. Kårlsson Bädd is zoveel mogelijk vervaardigd uit duurzame, eerlijke en circulaire materialen. Zo zijn alle stoffen en garens volledig gemaakt uit 100% recyclebare polyesters. Door de afneembare stoffen is het bed daarnaast gemakkelijker te recyclen.

“In de huidige situatie brengen we steeds meer tijd binnenshuis door en wordt het nog belangrijker om je slaapkamer naar jouw stijl en comfort in te richten. De kwaliteit van je nachtrust en een fijne slaapomgeving dragen direct bij aan een gelukkig en gezond leven” vertelt Ilse Peene, art director bij Beter bed. “We zijn er ontzettend trots op om Kårlsson Bädd toe te voegen aan onze collectie. Het biedt het comfort en de flexibiliteit van een ledikant, met de looks van een moderne boxspring - zeker als je kiest voor een gestoffeerd matras. Bovendien kun je het bed zelf ontwerpen naar je eigen smaak, door te experimenteren met verschillende stoffen en kleuren.”

Jouw persoonlijke stijl en comfort

Je kunt jouw Kårlsson Bädd bed dus volledig eigen maken: niet alleen door met stoffen te variëren, maar ook door het bed helemaal zelf samen te stellen. Door te kiezen uit één van de drie bijpassende hoofdborden of zelfs geen hoofdbord, geef je het bed een heel eigen uitstraling. Daarnaast kies je zelf voor een bijpassende bedbodem en matras, zodat het slaapcomfort altijd volledig is afgestemd op jouw lichaam en wensen. Doordat je het matras en de bedbodem door de jaren heen gemakkelijk kunt vervangen, geniet je onbeperkt van dit heerlijke bed. En als finishing touch heb je óók nog eens keuze uit verschillende potensets. Heb je je nieuwe Kårlsson Bädd samengesteld? Dan komen onze ervaren Beter Bed monteurs hem speciaal voor je in elkaar zetten, in jouw nieuwe slaapkamer.

Meer informatie: www.beterbed.nl

Reacties