Foto: Bed

Beter Bed geeft klanten voortaan de mogelijkheid om hun bed te leasen

‘Beter Bed Boxspring Lease’ maakt onbezorgd slapen op een nieuwe boxspring toegankelijk

Beter Bed lanceerde onlangs ‘Beter Bed Boxspring Lease’. Klanten van de beddenwinkel kunnen voortaan een nieuwe premium boxspring leasen. Om te slapen op het bed van hun dromen, betalen mensen een vast bedrag per maand. Op deze manier wil Beter Bed een goede nachtrust op een premium boxspring voor iedereen toegankelijk maken. Het initiatief sluit goed aan bij de in Nederland al langer gaande beweging richting een deeleconomie, waarin steeds meer mensen ervoor kiezen om van ‘iets bezitten’ naar ‘iets gebruiken’ te gaan.

“De aanschaf van een nieuwe boxspring of nieuw bed is voor mensen vaak een flinke uitgave die financieel niet altijd even goed uitkomt. Dit kan voor klanten een reden zijn om de aanschaf uit te stellen, met alle gevolgen van dien, zoals een slechte nachtrust.”, aldus Erik Weerts, financieel directeur Beter Bed Benelux. “Via Boxspring Lease geniet de klant tegen een vast bedrag per maand direct van onbezorgd comfort. Een mooie oplossing om zeker niet van wakker te liggen.”

Goede nachtrust binnen handbereik

Een goede nachtrust is cruciaal voor de gezondheid. Helaas kampen veel Nederlanders met slaapproblemen. Hier zijn diverse redenen voor, maar het slapen op een boxspring van hoge kwaliteit draagt zeker bij aan een goede nachtrust. Het draait immers niet alleen om het aantal uren die mensen slapen, maar ook om hoe effectief die slaap is. De slaapkwaliteit wordt met een goede boxspring aanzienlijk beter, waardoor mensen uitgeruster, fitter en soepeler wakker worden. Door het mogelijk te maken om een boxspring van topkwaliteit te leasen, maakt Beter Bed een goede nachtrust voor veel meer mensen bereikbaar.

Van bezit naar gebruik

De mogelijkheid om ook meubelen voor thuis te leasen, past helemaal in de huidige tijdgeest. De Boxspring Lease collectie bestaat uit vier boxspringmodellen die variëren in zowel design als ligcomfort. Boxspring Kopenhagen is het instapmodel waar mensen de eerste 6 maanden vanaf € 19,95 per maand van kunnen genieten. Het topmodel, boxspring Helsinki, staat vanaf €49,95 per maand in de slaapkamer. Beter Bed biedt binnen de leaseovereenkomst ook een gratis servicepakket aan met onder meer een textielcheque ter waarde van €150,- en de mogelijkheid tot het gratis verhuizen van de boxspring binnen Nederland.

Na een leaseovereenkomst van vijf jaar is de consument in de gelegenheid om de boxspring te retourneren, over te nemen of om een nieuw contract aan te gaan waarbij de boxspring wordt vervangen door een nieuw exemplaar. De oude boxspring wordt door de slaapspecialist opgehaald en op een verantwoorde wijze verwerkt.

Reacties