Foto: Spelt-50-LVPE-857

Bedweters Alkmaar

De winkel in Alkmaar staat vol met de mooiste bedden, boxsprings en matrassen. 

Frans Homma: "Daarnaast vind je er een groot aanbod aan slaapkamermeubels, schuifwandkasten, slaapkameraccessoires, vloeren, raamdecoratie en beddengoed. Van basis bedtextiel tot zijdezachte kussens en dekens. Alles voor een perfecte nachtrust.”

21 jaar geleden startte Frans Homma de zaak in Alkmaar.

Mooi aanbod aan gordijnen en jaloezieën

Het volledige assortiment bevat naast klassieke raamdecoratie, zoals rolgordijnen en vouwgordijnen, ook veel moderne designproducten. Denk daarbij bijvoorbeeld aan vlinderjaloezieën, dupligordijnen en plisségordijnen. Of je nu houdt van een romantische inrichting of juist van een strakke, industriële look – je hebt altijd opties te over!

Voor advies op maat ben je van harte welkom in een van onze shops! De ervaren Bedweter experts leggen je graag uit waar je op moet letten bij het selecteren van de juiste raamdecoratie. Van uitstraling (altijd belangrijk) tot functionele eisen – denk alleen al aan: lichtwering, warmtewering, isolatie, verduistering en bediening – wij leggen alles vrijblijvend aan je uit.

Bruynzeel Garobe: Schuifwandkast op maat

Kastruimte is onmisbaar in de organisatie van uw huishouden. Met een schuifwandkast of schuifdeurkast op maat houdt u uw huis opgeruimd. De Bedweters is gespecialiseerd in het inmeten en plaatsen van Schuifwandkasten. Doordat wij eigen vakmensen in dienst hebben, kunnen wij snel schakelen en u binnen no-time van dienst zijn.

Bedweters onderscheidt zich van de Nederlandse bouwmarkten en speciaalzaken door onze vakkennis, betrouwbaarheid, kwaliteit en service. Doordat wij bijvoorbeeld zelf onze eigen mensen opleiden én zij wekelijks schuifwandkasten inmeten en plaatsen, mogen wij ons gerust experts noemen op dit gebied.

Wij bieden u de meest ideale manier van opbergen, overal waar kastruimte nodig is hebben wij een oplossing voorhanden: Een hoge kwaliteit aluminium schuifwandsysteem dat geruisloos loopt door middel van kogelgelagerde wielen. Alle schuifwandkasten worden op maat gemaakt, dus van muur tot muur en van vloer tot plafond. Stofnesten of kieren zijn dus voor goed verleden tijd.

Een kast bestaat, naast het schuifwandsysteem op maat, uit een kastombouw en een kastinterieur. De kastombouw is optioneel en bestaat in de regel uit het bodempaneel en, indien de kast aan één of twee kanten vrijstaat, uit eindpanelen. Het kastinterieur kunt u zelf indelen zodat u voldoende hang- en legruimte kunt creëren. Met onze accessoires maakt u uw kast echt helemaal af.

Wannneer u naar de winkel gaat zal u ontdekken wat eer aan mogelijkheden zijn  met  onze schuifwandkasten. U kunt ook inspiratie opdoen en uw eigen kast in elkaar zetten bij onze leverancier Raffito.

COREtec® vloeren: nieuw in het assortiment

COREtec® is één van de meest recente vloeren in het gamma van Bedweters Frans Homma – Bedweters Alkmaar. “We kijken steeds naar de nieuwste producten en COREtec® is de pionier op het vlak van watervast meerlaagse vloeren. De nieuwe vloeren brengen met de zeer natuurgetrouwe houtdessins warmte in elk interieur. COREtec® staat garant voor optimale akoestiek, comfort, warmte én degelijkheid.”

COREtec® is dé architect en uitvinder van de categorie meerlagige rigide vloeren

Naast het feit dat COREtec® de architect en fondateur van de categorie meerlagige rigide vloeren is – is COREtec® ook mondiaal #1 best verkochte meerlaagse vloer.       

“COREtec® the original is dé revelatie in de categorie van harde vloerbedekkingen, met dank aan de unieke samenstelling van de vloerplank. Door een beschermlaag is een COREtec®-vloer extreem krasbestendig en vuilafstotend. Daarnaast is hij watervast: de vloer zwelt niet of krimpt niet als hij aan vocht wordt blootgesteld. Een COREtec®-vloer installeren in natte ruimten zoals een badkamer vormt dus geen enkel probleem. COREtec® the original is kortweg onverwoestbaar!”

COREtec® vloeren zijn gemaakt van gerecycleerd hout, bamboo, kalksteen en vinyl. De backing van COREtec® bestaat uit een kurklaag die zorgt voor een perfecte geluidsdemping. Door het lijmloze geïntegreerde kliksysteem kan de COREtec® vloer gemakkelijk geplaatst worden.

Exclusieve hout-of tegelmotieven bieden de ontwerper of bouwheer talloze mogelijkheden waardoor de vloer zich naadloos laat integreren in elk interieur. Een lijmloos geïntegreerd klikprofiel garandeert een eenvoudige zwevende plaatsing. De onderlaag uit kurk maakt een extra ondervloer overbodig en vangt kleine onregelmatigheden in de ondergrond op. Een COREtec® vloer kan je dus probleemloos rechtstreeks plaatsen op een ondergrond van hout, beton of tegels. De kurken onderlaag zorgt voor een superieur loopcomfort waardoor een COREtec® vloer warmer en stiller is.

In de showroom van Bedweters in Alkmaar staat er ook een COREtec® shop in shop concept Frans Homma: "Het is interessant om de klanten uit te nodigen om in de COREtec® shop in shop het verhaal te doen. Zo’n concept werkt altijd. We informeren de consument over de nieuwe COREtec® vloeren en we geven deskundig advies. We tonen hen de diverse producten en decoren. We beschikken ook over een team van ervaren plaatsers van vloeren. Dat helpt altijd. De consument vindt het heel interessant als we aangeven dat we ook de COREtec ® vloeren kunnen gaan plaatsen. Dat ontzorgt hen. Er wordt bij renovatie meestal voor COREtec® vloer geopteerd om bovenop de bestaande vloer de COREtec® vloer te leggen. En dit zonder voobereidende werken. Bovendien is COREtec® een slijtvaste vloer die slechts 8 mm dik is. De COREtec® vloer is ook gemakkelijk in onderhoud wat ook een voordeel is."

De vele voordelen van COREtec® vloeren op een rij:

  • Extreem Stabiel
  • Eenvoudige plaatsing
  • Eenvoudig onderhoud
  • Geen extra ondervloer nodig
  • 100 % Watervast
  • Hoge krasweerstand
  • Akoestisch dempend
  • Levenslange garantie

De Bedweters Alkmaar

Vondelstraat 53 1813 BA Alkmaar

T (072) - 5201 814

E alkmaar@debedweters.nl

Openingstijden

Maandag 10:00 - 17:00

Dinsdag 10:00 - 17:00

Woensdag 10:00 - 17:00

Donderdag 10:00 - 17:00

Vrijdag 10:00 - 17:00

Zaterdag 10:00 - 17:00

Zondag Gesloten

Meer van De Bedweters Alkmaar
Reacties