Veranda laten bouwen

Een veranda is zowel in de zomer als in de winter ècht genieten. Een goede bank, een paar stevige kussens en u heeft elke avond een sfeervolle plek!

Voordelen van een veranda

Op zoek naar de juiste aannemer om een veranda te laten bouwen? Bouwbedrijf Danny Teerenstra staat voor u klaar! Wij hebben altijd de geschikte professional voor u klaar staan. Wilt u nu direct aan de slag? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag verder.

Eerst meer weten wat er komt kijken bij de bouw van een nieuwe veranda – en welke soorten veranda’s er zijn?

Om een veranda te laten bouwen is het initieel natuurlijk goed om de details zorgvuldig door te nemen. Een goede veranda is iets waar u vele jaren plezier van kan beleven. In uw eigen veranda is het zomer’s heerlijk lang vertoeven. Een mooie bank erin, fijne grote kussens, een goede tafel en knappe verlichting. Zo brengt u rijkdom naar uw achtertuin. De ideale plek om gasten te ontvangen, of om met de kinderen te eten. Ook in het najaar en zelfs in de winter kunt u van uw veranda genieten. Met een goede heater of andere vorm van verwarming kunt u uren blijven zitten. Kleed erbij en het is genieten geblazen.

Daarnaast verhoogt een dergelijke uitbouw de waarde van uw huis. Dat komt altijd van pas, zeker wanneer u uw huis wenst te verkopen.

Heerlijk zitje onder de overkapping/veranda

Veranda prijzen

Veranda prijzen kunnen behoorlijk uiteenlopen. Het ligt er maar net aan waar u naar op zoek bent, waar de veranda geplaatst moet worden en welke materialen u wenst te (laten) gebruiken. Omdat de prijzen voor een veranda zo uiteenlopen, raden we u aan schriftelijk of telefonisch contact op te nemen met een van onze veranda specialisten.

Via het formuliertje op onze contactpagina kunt u kort een vraag stellen. Voor zowel grote als kleine veranda’s staan we voor u klaar. Hieronder kunt u meer lezen over de verschillende soorten veranda die het meest voorkomend zijn in Nederland en omstreken.