string(1) "b"
Profielfoto van Aannemersbedrijf D. Teerenstra

Aannemersbedrijf D. Teerenstra

Nijverheidsweg 19b, 1851 NW Heiloo

Over ons

AANNEMERSBEDRIJF DANNY TEERENSTRA: DE BOUWER MET BEGRIP Danny Teerenstra is de aannemer die begrijpt dat bouwen of verbouwen ingrijpend is. Een klant gaat niet over één nacht ijs bij het kiezen voor een bouwbedrijf. Ons vak houdt veel meer in dan vakwerk leveren voor een scherpe prijs. Het gaat om het totale traject, van intake-gesprek tot oplevering. Daarom kiezen wij van aannemersbedrijf Teerenstra voor een persoonlijke benadering. Wij stellen de klant werkelijk centraal. Onze medewerkers zijn flexibel, communiceren helder en de lijnen zijn kort. Alle afspraken worden vastgelegd.

DE AANNEMER VOOR AANBOUW EN MEER
Nieuwbouw, verbouw, aanbouw, onderhoud en renovatie, bij aannemer Teerenstra is alles mogelijk. Ook niet alledaagse projecten. We gebruiken uitsluitend eersteklas materialen, duurzaam en milieuverantwoord. Alle projecten worden vakkundig geïnventariseerd, voorbereid en uitgevoerd. Waar nodig werken we samen met gedegen onderaannemers die passen bij onze identiteit en óók begrijpen wat het is om samen met een klant een bouwproject aan te gaan. Trots is Danny Teerensta op zijn bedrijf, zijn personeel en zijn klantenkring.

Kies ook voor Aannemersbedrijf D. Teerenstra, de bouwer met begrip!

OVER AANNEMER TEERENSTRA
Het Castricumse aannemersbedrijf D. Teerenstra is al 30 jaar een veelzijdig bouwbedrijf voor de regio Alkmaar, Haarlem en Amsterdam.

Wij zijn actief op het gebied van nieuwbouw, aanbouw, verbouw en renovatie van woningen en bedrijfspanden in Noord-Holland en daarbuiten.

Wij staan bekend om onze uitstekende dienstverlening en persoonlijke aandacht voor iedere klant, groot of klein. Dankzij onze heldere communicatie en betrouwbare werkwijze hebben wij de afgelopen jaren veel opdrachtgevers aan ons weten te binden. Onze portfolio blijft groeien.

OPDRACHTEN EN OPDRACHTGEVERS
Onze klanten zijn particulieren en zakelijke opdrachtgevers, zoals gemeentes, instellingen, projectontwikkelaars en woningbouwcorporaties.

Wij komen altijd met een scherpe offerte, maar niet ten koste van de kwaliteit. Onze onderneming is VCA gecertificeerd en wij werken volgens het bouwbesluit en de geldende NEN-normen.

Wij zijn lid van Bouwgarant. Dit keurmerk houdt in dat we voldoen aan de strenge eisen op het gebied van vakmanschap, betrouwbaarheid en bedrijfsvoering. Kortom, wij hebben alles in huis om uw bouwopdracht vakkundig te begeleiden en uit te voeren. Graag verwelkomen wij u als klant.