Niek Roos Serrebouw bv

Partner

Houten veranda's

Een houten veranda van Niek Roos
Niek Roos BV is dé specialist op het gebied van houten veranda's. Een veranda verlengt het buitenseizoen, waardoor u langer kunt genieten van uw tuin. Met het wisselende klimaat in Nederland is een houten veranda ideaal voor het woongenot en het geeft uw woning meerwaarde.

Genieten

Het hele jaar door genieten van uw veranda
Wij adviseren u tevens graagover de lichtinval door middel van een lichtstraat, bescherming tegen de zon en de keuze voor een open haard en/of warmtelampen. Hierdoor kunt u optimaal en nog langer genieten van uw tuin en veranda. Al vroeg in het voorjaar is het mogelijk om in de luwte buiten te zitten tot laat in het najaar wanneer de bladeren langzaam van de bomen vallen.

Kwaliteit en variëteit

Kwaliteit en variëteit in houten veranda's
Door het gebruik van duurzame materialen en constructies garanderen we een lange en onbezorgde levensduur. Hierbij hoort 10 jaar garantie op de constructie en waterdichtheid. Alle veranda's die Niek Roos ontwerpt en vervaardigt zijn gemaakt van hout en de (eventuele) lichtstraten worden aan de buitenzijde afgewerkt met onderhoudsvrij aluminium daklijsten.

Modern of klassiek

Moderne of klassieke veranda van hout
In onze showroom kunt u inspiratie opdoen voor uw houten veranda. Van strak en minimalistisch tot klassiek en landelijk. Uw wensen staan centraal en samen met onze ontwerpers kijken we geheel vrijblijvend naar deze wensen en mogelijkheden. Een deskundig en zorgvuldig advies past hierbij, u wilt tenslotte optimaal rendement en maximaal woongenot hebben van uw veranda. Neem geheel vrijblijvend contact op met onze medewerkers voor een persoonlijk advies.

MEER VAN DIT BEDRIJF