Zomers genieten met een tuinkamer

Deze zomer heerlijk buiten zitten, beschut en uit de wind. Dat kan met een tuinkamer van Metalura. U creëert een mooie ruimte met veel glas en veel licht.

Perfecte overgang

De behoefte om volop van het buitenleven te genieten, wordt steeds groter. Een mooie comfortabele tuinkamer is voor velen een droom die steeds eenvoudiger te realiseren is. Met een Metalura tuinkamer in combinatie met de slimme glassystemen ontstaat een natuurlijke overgang tussen binnen en buiten. De glazen schuifwanden voor de tuinkamer geven u ongekend bedieningsgemak. Op warme en zomerse dagen kan de hele wand open en als het wat killer is, zijn alle glazen panelen gesloten. 

Metalura biedt drie verschillende type tuinkamers passend bij uw woning. Een tuinkamer is een lichtpunt in huis. Een mooie, lichte ruimte opgebouwd uit glas, die als extra vertrek aan de woning inzetbaar is voor vele doeleinden. Een plek voor rust en ontspanning of juist om veilig samen te komen.

Meer weten? Vraag vrijblijvend het inspiratiemagazine Allure aan of maak een afspraak voor een bezoek aan de showroom in Alblasserdam.