Renson Camargue: buiten en toch binnen

De Renson Camargue terrasoverkapping zorgt voor een extra buitenkamer of loungeruimte, die in elk seizoen en bij alle temperaturen voor ontspanning zorgt.

In dit geval zowel op het terras als in het zwembad. Omdat het terras eronder verschuifbaar is, kunnen deze bewoners zelfs alsnog volledig onder de blote hemel zitten als het weer het toelaat.

Privacy is vaak een belangrijk aspect voor een extra loungeruimte als deze in de tuin. Gelukkig kunnen zowel Loggia schuifpanelen als Fixscreen doekzonwering naadloos geïntegreerd worden in de structuur van de Camargue. De kantelbare cederhouten lamellen in de aluminium Loggia-frames kunnen naar wens geopend of gesloten worden en de screens zorgen ervoor dat de terrasoverkapping aan de drie overige zijden volledig kan afgesloten worden. Niet dat je het dan volledig donker maakt onder de overkapping, wel om af te schermen in functie van privacy en wind. Van buiten naar binnen kijken kan niet, maar vanop het terras heb je nooit een besloten gevoel omdat je dankzij de transparantie van de doeken zelfs met de screens naar beneden nog zicht hebt op de tuin.

En daar stopt het niet bij. Met de screens naar beneden en Loggia-panelen dichtgeschoven is het dankzij de ingebouwde infraroodverwarming en dimbare ledverlichting tot ’s avonds laat genieten onder deze Camargue. Zelfs een buitenaperitief in hartje winter kan voortaan.

Meer info: www.renson-outdoor.nl