Foto: luxaflex-terrasoverkappingen

Vaste terrasoverkappingen Luxaflex®

Comfortabel buiten leven met vaste terrasoverkappingen van Luxaflex®.

Met de introductie van Luxaflex® Casa heeft Luxaflex® voor het eerst vaste terrasoverkappingen in het assortiment. De stijlvolle en elegante constructie van de Luxaflex® Casa creëert een ideale balans tussen binnen en buiten. De terrasoverkapping is bestand tegen alle weersomstandigheden en geschikt voor alle seizoenen. De Luxaflex® Casa kan bijvoorbeeld een sneeuwbelasting van 70 kg/m2 weerstaan, iets dat met het weerbeeld van de afgelopen winter geen overbodige luxe is. Natuurlijk wordt de Luxaflex® Casa geheel op maat gemaakt.

Een vaste terrasoverkapping vergroot de woonruimte en vormt een verlengstuk van de woning. Bij de Luxaflex® Casa zijn vrijwel geen schroeven zichtbaar en de terrasoverkapping is daardoor strak en stijlvol afgewerkt. De combinatie van gelaagd glas en aluminium zorgt voor een stevige en stijlvolle constructie. Het is zelfs mogelijk om LED-verlichting aan te laten brengen in de constructie, zodat je ook 's avonds nog heerlijk 'buiten' kunt zitten.

De Luxaflex® Casa wordt volledig op maat gemaakt en heeft een maximale breedte van 6 meter en een maximale uitval van 4 meter. De constructie kan worden voorzien van een extra ondersteuning door het plaatsen van een extra paal, waardoor breedtes van meer dan 6 meter mogelijk worden. Ideaal dus bij bredere gevels. Voor elke stijl woning heeft Luxaflex® een passende terrasoverkapping, de Luxaflex® Casa is namelijk in twee verschillende uitvoeringen leverbaar: Casa Classic en Casa Modern.

De Luxaflex® Casa is met behulp van andere producten uit het Luxaflex® assortiment eenvoudig en stijlvol af te sluiten. Zo kan de terrasoverkapping aan de voorzijde afgesloten worden met glazen paneeldeuren. Bij de zijkanten kan gekozen worden voor een complete zijwand of voor een spie met daaronder een windvast ritsscreen Beaufort®. Zo wordt er een windstil plekje gecreëerd op het terras. Ook is het mogelijk een heater aan te brengen zodat de temperatuur ook in de winter aangenaam is.

'Door de toevoeging van vaste terrasoverkappingen aan ons assortiment bieden we de klant nog meer keuze. Bovendien zijn de Casa Modern en Casa Classic prima te combineren met raamdecoratie en buitenzonwering. Zo kan ook het terras helemaal naar eigen smaak worden ingericht,' aldus Lisette van Zelst van Luxaflex Nederland. 'Het design en de functionaliteit van de Casa terrasoverkappingen zorgen ervoor dat ze bij iedere type woning toepasbaar zijn.'

Meer informatie: www.luxaflex.com

Publicatiedatum: 14 april 2013

Gespot door de redactie van Wonen.nl

Reacties