Uw terrasoverkapping als carport

Met een beetje fantasie kunt u zich wel een voorstelling maken hoe een fraai ontworpen terrasoverkapping als afdak voor de garage er bij u uit zal zien.

17 April 2015

Misschien leent de situatie er zich ook naar dat u de overkapping ook door kan laten lopen tot aan het terras? Zo creëert u niet alleen een harmonieus geheel u kunt meteen ook droog langs het huis lopen. Dit is vooral prettig wanneer het regent en er vanuit de woning geen doorloop is naar de garage. Tuinmaximaal.nl is een firma die zich gespecialiseerd heeft in functionele design overkappingen, lichtstraten en serre's. De gebruikte materialen zijn van een buitengewoon hoogwaardige kwaliteit die zelfs tijdens de strafste zoute zeewinden geen krimp geven.

Eenvoudige montage

Terrasoverkappingen en carports zijn eenvoudig zelf te monteren maar voor een kleine meerprijs plaatsen de monteurs van Tuinmaxiaal.be hem voor u. De betonpoeren waar de constructie op komt te rusten besteden wij uit aan een betonspecialist. Nadat de poeren uitgehard zijn maken wij een afspraak met u en plaatsen in een dag uw overkapping.

Wanneer een terrasoverkapping tevens als carport gebruikt wordt zijn polycarbonaatplaten of gematteerd glas de meest voor de hand liggende keuzes. Deze geven slechts diffuus licht door en dat is met name voor de bescherming van de auto tegen de zon wel zo fijn. U hoeft niet bang te zijn dat deze kunststof dakplaten geen pak sneeuw aankunnen. De verticale lamellenstructuur binnenin de platen biedt genoeg weerstand om alle weersomstandigheden te kunnen weerstaan.

Carport aansluitend op stijl van terras

Het mooist is het natuurlijk dat de staanders en profielen ook qua kleur perfect aansluiten bij uw woning. De duurzaam gepoedercoate aluminium frames zijn verkrijgbaar in alle RAL kleuren. Montagepunten worden ook onzichtbaar weggewerkt met speciaal voor de profielen en schroefkoppen gefabriceerde afdekrubbers. Deze rubbers hebben tevens een waterkerende functie zodat lekkage tussen randen en langs verbindingspunten onmogelijk is. Een overkappingen over terras en oprit van Tuinmaximaal verhoogt niet alleen uw leefcomfort maar ook de waarde van uw woning en dat is nou net wat onze multifunctionele overkappingen tot een goede investering maken.

Reacties
Anderen bekeken ook

Carport

MakroSol carport beschermd uw auto tegen alle weersinvloeden. MakroSol heeft zich niet alleen gespecialiseerd in het maken van terrasoverkappingen, maar monteert daarnaast ook carports. Een carport beschermt uw auto tegen weersinvloeden zoals regen, vorst, wind, etc. Een carport kan voor verschillende doeleinden gebruikt worden en is in ieder seizoen een mooie aanvulling op uw woning/garage. In de winter hoeft u met uw auto onder de carport nooit meer te krabben en sneeuw te ruimen, in de zomer staat uw auto onder de carport lekker koel en beschut tegen de sterke zonnestralen. Als u in de regen moet in of uitstappen is dat met een carport geen probleem en als er viezigheid uit de lucht valt, heeft uw auto onder de carport er geen last van. Kortom een carport heeft het hele jaar door zeer veel voordelen.

MakroSol BV

Het grote genieten...

Het grote genieten kan beginnen! Den Kaat levert hoogwaardige en perfect afgewerkte carports, terrasoverkappingen en andere overkappingen. Nu ook binnen handbereik voor jou met het eenvoudige Multi-Link® zelfbouw-systeem: een ijzersterk staaltje van perfectie en gemak. Bij weinig zon kun je behaaglijk buiten zitten en je hebt altijd droge tuinmeubelen. Met het Multi-Link® systeem plaats je met twee personen in één dag je overkapping. (het maken van de fundering en poeren niet meegerekend). De praktijk wijst uit dat vele andere zelfbouwsystemen je doorzettingsvermogen stevig op de proef stellen en alleen geschikt zijn voor de betere doe-het-zelver. Het Multi-Link® systeem is echter door iedereen probleemloos te monteren.  

Den Kaat