Foto: 2015/terrasoverkapping-tuinmaximaal.jpg

Uw terrasoverkapping als carport

Met een beetje fantasie kunt u zich wel een voorstelling maken hoe een fraai ontworpen terrasoverkapping als afdak voor de garage er bij u uit zal zien.

Misschien leent de situatie er zich ook naar dat u de overkapping ook door kan laten lopen tot aan het terras? Zo creëert u niet alleen een harmonieus geheel u kunt meteen ook droog langs het huis lopen. Dit is vooral prettig wanneer het regent en er vanuit de woning geen doorloop is naar de garage. Tuinmaximaal.nl is een firma die zich gespecialiseerd heeft in functionele design overkappingen, lichtstraten en serre's. De gebruikte materialen zijn van een buitengewoon hoogwaardige kwaliteit die zelfs tijdens de strafste zoute zeewinden geen krimp geven.

Eenvoudige montage

Terrasoverkappingen en carports zijn eenvoudig zelf te monteren maar voor een kleine meerprijs plaatsen de monteurs van Tuinmaxiaal.be hem voor u. De betonpoeren waar de constructie op komt te rusten besteden wij uit aan een betonspecialist. Nadat de poeren uitgehard zijn maken wij een afspraak met u en plaatsen in een dag uw overkapping.

Wanneer een terrasoverkapping tevens als carport gebruikt wordt zijn polycarbonaatplaten of gematteerd glas de meest voor de hand liggende keuzes. Deze geven slechts diffuus licht door en dat is met name voor de bescherming van de auto tegen de zon wel zo fijn. U hoeft niet bang te zijn dat deze kunststof dakplaten geen pak sneeuw aankunnen. De verticale lamellenstructuur binnenin de platen biedt genoeg weerstand om alle weersomstandigheden te kunnen weerstaan.

Carport aansluitend op stijl van terras

Het mooist is het natuurlijk dat de staanders en profielen ook qua kleur perfect aansluiten bij uw woning. De duurzaam gepoedercoate aluminium frames zijn verkrijgbaar in alle RAL kleuren. Montagepunten worden ook onzichtbaar weggewerkt met speciaal voor de profielen en schroefkoppen gefabriceerde afdekrubbers. Deze rubbers hebben tevens een waterkerende functie zodat lekkage tussen randen en langs verbindingspunten onmogelijk is. Een overkappingen over terras en oprit van Tuinmaximaal verhoogt niet alleen uw leefcomfort maar ook de waarde van uw woning en dat is nou net wat onze multifunctionele overkappingen tot een goede investering maken.

Reacties