Een lamellendak dat openschuift; wie wil dat nu niet?

Het hele jaar door buiten zijn is heerlijk! Met het Renson Aero Skye openschuifbaar lamellen dak kan dit. Wij spraken een trotse eigenaar en installateur.

Het is een hete zomer geweest met erg veel zon en tropische temperaturen. gedaald. In het najaar daalt het kwik weer flink.. Waar in het augustus te warm was om in je tuin te zitten, is het daarvoor tegenwoordig net iets te kil en guur. Zonde want juist in deze periode wil je van je tuin en het buiten zijn kunnen genieten.

Renson Aero Skye

Gelukkig zijn er zeker mogelijkheden om in (bijna) alle weersomstandigheden toch comfortabel buiten te kunnen zijn. Een goed voorbeeld hiervan is de Aero Skye van Renson; een prachtig ingebouwd openschuifbaar lamellendak. Door de kantelbare lamellen zit je beschut tegen zowel zon als regen. Schuif je de lamellen open dan profiteer je overdag bij goed weer optimaal van de zon en 's avonds heb je een prachtig zicht op de sterrenhemel. Maar regent of waait het juist? Dan schuif je de lamellen dicht en zit je heerlijk beschut. Heatertje aan en er kan je niets meer gebeuren! En weet je wat helemaal leuk is? Je kunt de daklamellen heel eenvoudig via een app op je smartphone of tablet bedienen (draaien, openen of sluiten). Je kunt zelfs verschillende scènes instellen om op elk moment van de dag de perfecte sfeer en beleving te creëren.

Wat zijn de ervaringen?

Al deze mogelijkheden klinken natuurlijk erg indrukwekkend (en dat zijn ze ook) maar je ervaart het natuurlijk pas echt als je het in je tuin hebt staan en daadwerkelijk gebruikt. Dan kom je erachter of het echt prettig werkt of dat het alleen mooi klinkt en je het eigenlijk niet (of op een andere manier) gebruikt. Wij spraken met een trotse eigenaar en installateur.

Renson Ambassador P&G installeerde onlangs een Aero Skye bij een klant thuis. "Wij hebben voor deze klant een volledige uitbouw mogen installeren, een erg mooi project. Eén van de wensen was dat van het openstaande dak in de uitbouw de daklamellen volledig weg moesten zitten, wanneer dat open was. Vandaar dat we al snel bij de Aero Skye uitkwamen. We hebben de dakstructuur zo ingebouwd dat het samengeschoven pakket lamellen bij het openen van het dak weggewerkt zit in de dakuitbouw. Dit geeft het geheel een erg luxueuse uitstraling. Wat verder leuk is om te vermelden is dat er gekozen is voor stalen ramen en deuren met verwarmd glas."

"Wij als installateur zijn erg tevreden met het resultaat. Uitdagingen als het inwerken van de waterafvoer en het onzichtbaar integreren van het lamellendak zijn beide heel goed gelukt. Echt een project om trots op te zijn, vinden wij."

De trotse eigenaar: "Wij zijn nog elke dag erg blij met onze keuze voor dit lamellendak, we hebben hier al zoveel plezier van gehad! Tijdens de hete dagen deden we de lamellen dicht en zaten we lekker in de schaduw. En de afgelopen weken heeft hij zich helemaal bewezen! Scheen het zonnetje dan deden we ze open en profiteerden we van fijne zonnestralen. Begon het te regenen dan deden we ze dicht en zaten we heerlijk beschut."

"Dit lamellendak was voor ons een onderdeel van een groter renovatieproject. We kenden de Aero Skye nog niet, maar we wisten wel al dat we graag een lamellendak wilden. Een dak dat de optie heeft om open en dicht te gaan, al naar gelang het weer, dat leek ons wel wat! We hadden dit namelijk gezien bij een vakantiehuis in Spanje. Bovendien sluit het qua design ook erg mooi aan bij de rest van de uitbouw. Wij zijn erg blij met deze keuze! Tevens de complimenten aan de installateur, P&G, die echt vakwerk heeft geleverd!"

"Wat ons betreft is de Aero Skye een echte aanrader. Wij zitten de komende tijd nog wel vaker buiten!"

Meer informatie

Zie jij jezelf ook wel zitten onder een Aero Skye? Kijk dan op de website van Renson voor meer informatie.