Foto: boekenkast-steigerhout

Vijf leuke voorbeelden van steigerhouten meubels

Steigerhout is mooi en stoer. Je ziet dit steeds vaker in het interieur. De vele meubels die hiervan gemaakt kunnen worden, maken de keuze groot.

Om je te inspireren, hebben wij een aantal steigerhouten meubels voor je op een rijtje gezet. 

Boekenkast

Een boekenkast van steigerhout kan erg mooi zijn. Kasten zijn belangrijk voor in de woonkamer. Ze moeten nuttig zijn, maar zijn ook onderdeel van het interieur. Deze boekenkast maakt die combinatie helemaal waar. De robuuste uitstraling geeft jouw woonkamer extra sfeer. Door sommige gedeelten leeg te laten en te vullen met vaasjes of foto's lijkt jouw woonkamer als uit een interieurmagazine. 

Een loungebank

Lekker loungen in de zomer. Heerlijk buiten zitten. Dat kan met deze fijne steigerhouten loungebank. Je kunt hem aankleden met mooie kussens en zo ook variatie aanbrengen. Een prachtig meubel voor heerlijke ontspanning. Als je de bank onder een afdak zet, kun je er zelfs het hele jaar van genieten! Zo kun je zelfs op koude of regenachtige winterdagen lekker buiten zitten. 

Eettafel

Een steigerhouten eettafel is ideaal voor zowel binnen als buiten. Als je de eettafel buiten wilt plaatsen, kan dat het hele jaar. De tafel mag immers nat worden, als deze ook weer goed kan drogen. Binnen is het natuurlijk ook een mooi item dat met veel plezier gebruikt kan worden. Het materiaal zorgt ervoor dat vlekken minder snel ontstaan. Daar hoef je dus niet bang voor te zijn!

Bed

Een bed van steigerhout geeft een warme uitstraling. Hierdoor hoef je niet veel te doen om de slaapkamer een fijne en gezellige sfeer te geven. Daarnaast ziet een steigerhouten bed er ook mooi uit. In combinatie met een rustig dekbed, geef je het bed de kans om ook echt op te vallen. 

Badkamermeubel

Zelfs in de badkamer kun je genieten van de mooie voordelen van steigerhouten meubels. Dit bijzondere badkamermeubel heeft een beschermend laagje. Hierdoor kan het gewoon tegen een spatje water. De badkamer krijgt met zo'n meubel een natuurlijke uitstraling. Hierdoor kun je volledig ontspannen tijdens een warme douche of een fijn bad.

Reacties