Foto: 2014/kewlox-kast-design-rienke-bos.jpg

Nieuwe designkast Kewlox

Rienke Bos ontwerpt nieuwe lijn designkast Kewloxkast, geïnspireerd op flessengroene kleur jade.

Designkastenfabrikant Kewlox, onder andere bekend van de Piet Hein Eek collectie, komt met een nieuwe lijn designkasten. Het ontwerp komt van Rienke Bos, een Nederlands ontwerpster en vormgever. Zij liet zich inspireren door de flessengroene kleur jade.

Rienke is in 2010 afgestudeerd aan de Design Academy Eindhoven, waar ze Man and Activity heeft gestudeerd. Ze werkt als productdesigner aan haar eigen productlijn en tevens als freelancer. Rienke wist al op jonge leeftijd wat ze wilde doen. Later wil ik dat mensen mij vertellen wat ze willen en dan teken ik dat, is wat ze lang geleden al zei. Met haar werk stond ze onder andere op de Graduation Show tijdens de Dutch Design Week 2011 en op Inside Design Amsterdam 2012 van Elle Decorations. In haar ontwerpen is ze steeds op zoek naar vernieuwing en functionaliteit.studio bos

Product- en verkoopinformatie Kewlox

Geïnspireerd op de flessengroene kleur jade is deze Kewloxkast ontworpen met over de gehele lengte een houten bovenblad. De kast is 185,5x89x54 cm (BxHxD) en bestaat uit een vak van 45 cm en een vak van 35 cm. De wandkast is voorzien van RVS hoekprofielen en RVS deurknoppen. Prijs: € 799,- incl. BTW.

Natuurlijk zijn de kasten ook te bekijken. Dit kan in de showroom van Kewlox in Amsterdam op de Overtoom 205.

Meer informatie: www.kewlox.nl

Publicatiedatum: 10 juni 2014

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties