Partner

Lifs Interieur

Wil je ook dat je huis echt je thuis gaat worden? Schakel dan nu LIFS interieuradvies & styling in. Alle adviezen beginnen met een vrijblijvend gratis kennismakingsgesprek. In dit gesprek komen je wensen naar voren en bekijken we de mogelijkheden. Aan de hand van dit gesprek zal ik aangeven wat er mogelijk is op het gebied van interieuradvies en/of styling. Iedere woning is anders, iedereen heeft andere wensen. Daarom is het geven van interieuradvies maatwerk. Tijdens de intake kan ik hier meer over vertellen.

MEER TONEN
Bedrijfsoverzicht Lifs Interieur

Interieuradvies Assendelft

Voor een eengezinswoning in Assendelft heeft Lifs interieuradvies & styling een ontwerp gemaakt waarbij gebruik gemaakt is van de breedte van het huis!

Interieuradvies Assendelft

Voor een eengezinswoning in Assendelft heeft Lifs interieuradvies & styling een ontwerp gemaakt waarbij gebruik gemaakt is van de breedte van het huis! Toen ik hier voor het eerst kwam viel mij gelijk de breedte van de woning op. De woning is 18 jaar oud en had een L-vormige keuken. De indeling is helemaal aangepast. De keuken is aan de voorkant gebleven, maar heeft een hele andere opstelling gekregen. De apparatuur staat in een mooie eikenkast die verwerkt is in een nis. Het keukeneiland biedt ruimte om te koken, spoelen en heeft voldoende kastruimte. Aan het eind van het eiland bij het raam is een overstek van het blad gekomen met plek voor 2 krukken. Ideaal plekje voor een snelle lunch of de plek om te borrelen tijdens het koken. De keuken is afgescheiden van de rest van de ruimte door middel van een roomdivider. Aan de kant van de keuken biedt hij plek voor sfeervolle eikenhouten planken voor keukenspullen, de kant van de woonkamer heeft een nis voor tv en bergruimte. De woonkamer is veranderd van plek, voorheen stond hier de eettafel. Nu is het een fijne zithoek met de tv centraal in de roomdivider. Links en rechts van de openslaande deuren naar de tuin is een maatwerkkast gekomen met open en gesloten bergruimte, zo benadrukken we nogmaals de breedte van de woning.

De eethoek kijkt nu heerlijk uit over de tuin, de zithoek en de keuken. Er is een vaste bank en ook hier de mooie maatwerkkast. De verlichting is industrieel en er is gekozen voor een neutrale grijze pvc vloer. De begane grond heeft een hele andere indeling gekregen en daardoor ook meerdere fijne plekken gekregen om te zitten met elkaar of met vrienden en familie. Naast het ontwerp heeft Lifs interieuradvies & styling ook de projectbegeleiding verzorgt.

Meer lezen over
'Interieuradvies Assendelft'?

meer van deze professional

Tandartspraktijk Alkmaar

Lifs heeft een ontwerp gemaakt voor een tandarts prakti...

Interieurontwerp met maatwerk

Lifs interieuradvies & styling mocht een volledig inter...

Ensuite woning in Heiloo

De opdrachtgevers van deze mooie woning wilde heel graa...

Toon alle 9 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.