Profielfoto van Lifs Interieur

Lifs Interieur

Holleweg 44, 1851 KH Heiloo

Over ons

Wil je ook dat je huis echt je thuis gaat worden? Schakel dan nu LIFS interieuradvies & styling in. Alle adviezen beginnen met een vrijblijvend gratis kennismakingsgesprek. In dit gesprek komen je wensen naar voren en bekijken we de mogelijkheden. Aan de hand van dit gesprek zal ik aangeven wat er mogelijk is op het gebied van interieuradvies en/of styling. Iedere woning is anders, iedereen heeft andere wensen. Daarom is het geven van interieuradvies maatwerk. Tijdens de intake kan ik hier meer over vertellen.

Lifs interieuradvies & styling uit Heiloo kan je adviseren bij de inrichting van je huis of bedrijf, helpen bij het maken van een nieuwe indeling, advies geven bij verbouwing, het (re)stylen van je huis, ook als het in de verkoop gaat. Ook voor een tuinontwerp en maatwerk is Lifs interieuradvies & styling het juiste adres.

Graag verwijs ik je door naar projecten en interieuradvies & styling op deze site voor meer informatie en impressies! Mijn werkgebied is voornamelijk Heiloo, Castricum, Alkmaar, Sint Pancras, Bergen, Haarlem, Assendelft en Heemskerk. Maar ook buiten Noord-Holland is geen probleem. Ik kom graag langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Ik ben benieuwd wat ik voor jou kan betekenen op interieurgebied. Ik hoor het graag van je!

Met inspirerende groet, Stephanie Pater