Foto: tv-meubels-op-maat

Een mooi passend meubel

Je bent al een tijd op zoek naar een mooi tv meubel voor de woonkamer, heb je eindelijk het model gevonden die leuk vindt is de maat niet goed.

Het meubel is te breed waardoor deze niet past, helaas weer verder zoeken naar een meubel welke wel het goede formaat heeft. Lang zoeken hoef je niet, want bij tv-meubels.nl kun je namelijk tv meubels op maat laten maken. Niet alleen het model maar ook de kleur kun je helemaal zelf bepalen, op deze manier hoef je nooit meer te zoeken en iedere winkel in en uit te lopen.

Zekerheid en kwaliteit

Wanneer je aan tv meubels op maat denkt denk je niet direct aan een deurknopje voor je meubel, maar bij het samenstellen van je meubel wordt het beste beslag gebruikt wat er is. Hierbij kun je denken aan de scharnieren en de sloten indien deze aanwezig zijn in je meubel. Bij aflevering wordt het meubel altijd volledig in elkaar gezet bij je thuis afgeleverd. Omdat het bedrijf gespecialiseerd is in het maken van tv meubels, weet je zeker dat je een uniek en prachtig meubelstuk in je woonkamer hebt die niemand anders heeft.

Kies voor een passend model meubel

Waarom een meubel kopen wat niet mooi past in je woonkamer, vaak heb je of nog een paar centimeter ruimte, of het meubel is net te groot waardoor je niet uitkomt met je andere meubels. Stel zelf je eigen meubel samen, kies die ene aparte kleur die je voor ogen hebt om te zorgen dat het meubel perfect past. Voordeel is ook dat tv meubels op maat geen weken duren voordat deze gereed zijn, je hoeft geen weken te wachten op je meubel. Verschillende serieus zorgen dat je altijd wel een leuk tv meubel vindt. Ga je voor een zeer strak exemplaar in de style serie, of meer voor de warmere ambiance stijl. Maak de woonkamer die je al jaren wilde maken met de mooiste meubels.

Open of dichte vakken in je meubel

Laat je tv meubels op maat maken dan is het aan jou hoe je de indeling wilt hebben, je kunt er voor kiezen om de vakken met een klep dicht te houden. Maar heb je leuke beeldjes of andere dingen die je wilt laten zien dan kies voor open vakken. Zo heb je verschillende keuzes die je helemaal zelf kunt maken, welke kleur materiaal vind je mooi of past bij de andere meubels? Kies voor een zwevend meubel, dit geeft ruimte in je kamer omdat je het gehele vloeroppervlak nog ziet. Voor de prijs hoef je het niet te laten, alle meubels op maat zijn betaalbaar voor iedereen tegen een zeer hoge kwaliteit.

 

Reacties